evzmonden.ro Web analytics

FOTO – ANTONIA si-a facut un nou TATUAJ pe gat! Semnifica SUFERINTA si DOR

FOTO – ANTONIA si-a facut un nou TATUAJ pe gat! Semnifica SUFERINTA si DOR
FOTO - ANTONIA si-a facut un nou TATUAJ pe gat! Semnifica SUFERINTA si DOR

Antonia a pierdut sirul tatuajelor pe care le are pe piele, inspirata fiind de iubitul ei plin de desene pe piele, Alex Velea.

Acum, la cateva luni dupa ce a adus cel de-al treilea copil pe lume, Antonia si-a mai facut un desen pe corp. Multi s-ar fi asteptat ca noul desen sa aiba legatura cu micutul nou-nascut, dar se pare ca nu.

Artista si-a tatuat pe gat un trandafir cu tepi si cu o singura petala. La o prima analiza, ai putea crede ca aceasta floare reprezinta iubirea, ceea ce este adevarat, doar ca artistii tatuatori considera ca trandafirul nu reprezinta si implinirea sau fericirea in dragoste, ci opusul.

“Trandafirul simboizeaza amintirea unei iubiri intense, puternice, iar daca spinii sunt prezenti, atunci acea iubire a lasat in urma ei multa suferinta si dor. Trandafirul cu spini mai poate fi o reprezentatie a viziunii asupra corpului, lasand un mesaj de genul <<poti sa te uiti, dar nu poti sa atingi!>>.

Marinarii obisnuiau sa-si tatueze un trandafir care sa le aminteasca de o persoana draga de acasa… Mama, sotia, fiica etc. Acest simbol le alina dorul sau durerea dupa decesul acestor fiinte dragi.

Trandafirul galben reprezinta fericirea pe care a adus-o acea iubire candva, siguranta si maturitatea. Trandafirul rosu simbolizeaza pasiune, sacrificiu sau doliu. Roz reprezinta vindecarea, eleganta si virtutea. Albastru reprezinta o iubire imposibila. Negru reprezinta doliul absolut, simbol pentru un om care e de neinlocuit”, scriu artistii tatuatori de pe un site de specialitate.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]