evzmonden.ro Web analytics

FOTO Anca Țurcașiu, vacanță exotică și picantă alături de soț! A fost a doua lună de miere oentru ei! FOTO

FOTO Anca Țurcașiu, vacanță exotică și picantă alături de soț! A fost a doua lună de miere oentru ei! FOTO
FOTO Anca Țurcașiu, vacanță exotică și picantă alături de soț! A fost a doua lună de miere oentru ei! FOTO

Anca Turcaşiu se poate considera, fără îndoială, o femeie norocoasă, întrucât la 46 de ani reuşeşte să-şi păstreze frumusețea şi tinerețea, dar şi dragostea ca în prima zi a soțului său. Romantic, Cristian Georgescu nu a uitat de prima întâlnire cu frumoasa vedetă aşa că i-a oferit un adevărat răsfăț exotic la aniversare unei cifre rotunde. Anca Țurcaşiu şi soțul său au sărbătorit 20 ani de la prima întâlnire, cu două destinații de excepție, Africa de Sud și insula Zanzibar de pe coasta de est a Africii, cunoscută ca fiind destinația ideală pentru petrecerea unei luni de miere romantice.

În Africa de Sud, vedeta Happy Channel a vizitat Johannesburg, Cape Town, Sun City și Kruger Park Safari, cea mai întinsă rezervație naturală din Africa.

„Îmi doream foarte mult să vizitez Africa de Sud. Îmi place să călătoresc, să descopăr locuri îndepărtate și culturi noi. Am fost la Capul Bunei Speranțe, locul unde apele Oceanului Indian se întretaie cu cele ale Oceanului Atlantic, mi-a plăcut foarte mult în safari, iar Cape Town este cel mai frumos oraș pe care l-am vizitat. Într-una din seri, la apusul soarelui, am luat masa cu soțul meu pe malul oceanului. Am aniversat 20 ani de când ne-am întâlnit prima dată. A fost o experiență minunată”, spune Anca Țurcașiu.

Vacanța lor a continuat cu o nouă destinație fascinantă, insula Zanzibar din Oceanul Indian: „Aici am văzut cea mai frumoasă culoare a apei, de un azuriu fermecător și cea mai frumoasă plajă”, a adăugat prezentatoarea rubricii „Tribute” din emisiunea „Happy Day”. (Liliana Cojan)

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X