evzmonden.ro Web analytics

FOTO – Adio, SUTIEN! DELIA si POZA care a facut FURORI pe INTERNET: ” Ai silicoane?”

FOTO – Adio, SUTIEN! DELIA si POZA care a facut FURORI pe INTERNET: ” Ai silicoane?”
FOTO - Adio, SUTIEN! DELIA si POZA care a facut FURORI pe INTERNET: " Ai silicoane?"

Delia este fără nicio urmă de îndoială una dintre cele mai nonconformiste artiste de la noi. Vedeta postează în fiecare zi imagini și filmulețe pentru fanii săi din mediul virtual.

Cântăreața a publicat de curând o imagine în care apare îmbrăcată body crem peste o pereche de pantaloni negri. Chiar dacă nu a fost indecentă, Delia nu poartă sutien, iar materialul prea subțire al topului i-a lăsat sfârcul la vedere, iar fanii au observat imediat. „Ce sâni frumoși ai, Delia! Cred și sper că sunt naturali”, „Siliconașul”, „Bunăciune de femeie”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

În perioada 1999-2003  a făcut parte din formația N&D, alături de care a scos 4 albume, astfel cunoscând succesul la nivel național. După 2003, în cariera solo, ea a mai lansat alte 3 albume. În prezent este jurat în cadrul “X Factor”, emisiune difuzată de postul de televiziune Antena 1.

     

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X