evzmonden.ro Web analytics

Fostul SOT, ACUZATII GRAVE la adresa MARIEI CONSTANTIN: „A uitat de ziua lui de nastere.”

Fostul SOT, ACUZATII GRAVE la adresa MARIEI CONSTANTIN: „A uitat de ziua lui de nastere.”
Fostul SOT, ACUZATII GRAVE la adresa MARIEI CONSTANTIN: "A uitat de ziua lui de nastere."

Maria Constantin este foarte afectata in urma scandalurilor provacate de divortul ei de Marcel Toader si se pare ca a uitat de ziua de nastere a copilul ei. Fostul sot i-a adus artistei acuzatii grave, declarand ca nu o intereseaza viata baiatului ei.

În primul rând, nu ştiu dacă o mai interesează ziua lui. Pe şase septembrie e ziua lui, dacă nu-şi mai aminteşte. (…). Cui să-l dau? Nu mi-aş da copiii pentru nimic în lume! Încă o dată: eu nu cred că mai ştie pe ce dată e născut. Ea nu sună o dată pe săptămână. Ea nu ştie cum o cheamă pe învăţătoarea lui, pe prietenul lui. (…). 

, a declarat fostul sot al Mariei Constantin.

In continuarea devaluirilor, barbatul a precizat ca cel mic a fost luat in deradere la scoala, de colegii lui, spunandu-i ca nu are mama.

La un moment dat un copil a spus: <<lăsaţi-l în pace, că oricum ăsta nu are mamă!>>. Vă daţi seama cum a fost sufletul în mine. E dureros! Măcar să vină la o serbare. Nu mi-a cerut niciodată numărul învăţătoarei.

, a adugat barbatul pentru Cancan.ro.

 


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

  • Cred ca rufele se spala in familie; daca tot v-ati hotarat sa divortati este de prisos sa va improscati cu noroi !!!nu uitati proverbul ,,prietenii la nevoie se cunosc”
    ,,Sotii la divort”
    ,,Fratii la mostenire ”
    Lupul intotdeauna Este elementul negativ daca povestea o spune capra. Oricum si Doamna Maria si domnul Toader cu siguranta isi vor gasii jumatatea si nimeni nu va tine cont de tot rahatul pe care vi-l aruncati reciproc. Cine te iubeste te accepta cu bune si relerrele restul publicitate…

[wysija_form id="7"]