evzmonden.ro Web analytics

Fostul modelul Jerry Hall s-a logodit cu unul dintre cei mai bogați oameni ai lumii

Fostul modelul Jerry Hall s-a logodit cu unul dintre cei mai bogați oameni ai lumii
Fostul modelul Jerry Hall s-a logodit cu unul dintre cei mai bogați oameni ai lumii

Magnatul Rupert Murdoch (84 ani) şi fostul model Jerry Hall (59 ani) s-au logodit și urmează să se căsătorească. Anunțul a fost publicat în cotidianul britanic The Times, care este deţinut de News Corp, grupul media controlat de miliardarul american de origine australiană, informează Reuters.

jerry-murdoch

“Domnul Rupert Murdoch, tatăl copiilor Prudence, Elisabeth, Lachlan, James, Grace şi Chloe Murdoch, şi domnişoara Jerry Hall, mama copiilor Elizabeth, James, Georgia şi Gabriel Jagger, sunt încântaţi să vă anunţe logodna lor”, se afirmă în acel anunţ publicitar din The Times.

“Le-au plăcut foarte mult aceste ultime luni pe care le-au petrecut împreună, sunt încântaţi de faptul că se vor căsători şi entuziaşti în legătură cu viitorul lor”, a declarat un purtător de cuvânt al familiei Murdoch, citat de The Times.

jerry-mick-jagger2

Miliardarului  a mai fost căsătorit de trei ori, iar de cea de-a treia soţie a sa, Wendi Deng, s-a despărțit în iunie 2013. Acesta a acuzat-o că l-a înşelat cu fostul premier britanic Tony Blair. Jerry Hall s-a despărţit de Mick Jagger, solistul trupei The Rolling Stones – tatăl celor patru copii ai ei , în 1999, după ce a aflat că renumitul rocker britanic a înşelat-o cu modelul brazilian Luciana Morad, cu care are un fiu.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]