evzmonden.ro Web analytics

FLORIN CĂLINESCU, TOPIT în faţa unei blonde! Cum arată tânăra pentru care actorul s-a oferit să completeze până la 1 MILION DE EURO marele premiu de la “Românii au talent”

FLORIN CĂLINESCU, TOPIT în faţa unei blonde! Cum arată tânăra pentru care actorul s-a oferit să completeze până la 1 MILION DE EURO marele premiu de la “Românii au talent”
FLORIN CĂLINESCU, TOPIT în faţa unei blonde! Cum arată tânăra pentru care actorul s-a oferit să completeze până la 1 MILION DE EURO marele premiu de la "Românii au talent"

Aurora Toma, o tânără acrobată, i-a cucerit pe juraţii de la “Românii au talent”. Deşi toţi au aplaudat-o cel mai vrăjit pare să fi fost Florin Călinescu, care a şi vâzut-o câştigătoarea marelui trofeu.

blonda

„Nu pot să mă ridic de pe scaun, pentru că m-am înmuiat… Nici nu te întreb ce o să faci cu 120.000 (n.r valoarea marelui premiu de la Românii au talent) pentru că o să completez eu până la un milion şi ne mutăm la Monaco, lângă Mihaela Rădulescu. Chiar îmi pare rău că de doi ani sunt gay. Am schimbat tabăra, am zis gata cu femeile. Mă gândesc ca până data viitoare să-mi revin la starea iniţială”, a glumit Florin Călinescu. I-a oferit imediat şi un mare „DA”. „Sunt foarte mândră de tine. Eşti frumoasă şi talentată”, i-a spus Andra care, la fel ca şi colegii ei, i-a acordat tinerei votul.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]