evzmonden.ro Web analytics

Filme indiene cu Borcea şi Alina Vidican! “Butelie” a declarat că şi-a dezvirginat soţia într-o cadă plină cu şampanie! 150 de sticle de Moet a cheltuit dinamovistul!

Filme indiene cu Borcea şi Alina Vidican! “Butelie” a declarat că şi-a  dezvirginat soţia într-o cadă plină cu şampanie! 150 de sticle de Moet a cheltuit dinamovistul!
Filme indiene cu Borcea şi Alina Vidican! “Butelie” a declarat că şi-a dezvirginat soţia într-o cadă plină cu şampanie! 150 de sticle de Moet a cheltuit dinamovistul!

Cristi Borcea a dezvaluit cu mai multi ani in urma despre cum a inceput povestea de dragoste cu Alina Vidican, actuualmente Borcea. Tanara avea pe vremea aceea doar 19 ani, iar fostul sef dinamovist a pus ochii pe ea in avion. . “Am urcat in avion si, deodata, am avut o viziune. Am crezut ca s-a prabusit avionul si sunt in Rai. Am vazut-o pe Alina si m-am indragostit pe loc.

alina si borcea 2

A fost dragoste la prima vedere, asa cum mi-am dorit mereu, dar credeam ca e posibil doar in filme”, a povestit Borcea, scrie wowbiz.ro
Mai mult, afaceristul a dezvaluit ca s-a pregatit temeinic pentru prima partida de sex cu cea care avea ulterior sa-I daruiasca doi copii. El a marturisit in cadrul aceluiasi interviu ca i-a pregatit fetei o atmosfera speciala: o cada plina cu sampanie. Potrivit lui Borcea, pentru a umple cada, el a turnat 150 de sticle de Moet, in valoare de 7.500 de euro. Mama Alinei povestea la vremea respective ca fiica ei era virgina. “Alina era virgina cand l-a cunoscut pe Cristi”, spunea mama Alinei.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

[wysija_form id="7"]