evzmonden.ro Web analytics

Fetița Roxanei Ciuhulescu nu vrea să își vadă tatăl.

Fetița Roxanei Ciuhulescu nu vrea să își vadă tatăl.
Fetița Roxanei Ciuhulescu nu vrea să își vadă tatăl.

De curând, Roxana Ciuhulescu, a anunțat că divorțează de soțul ei, Mihai Ivănescu. Roxana a evitat să ofere multe amănunte despre motivele care au dus la această decizie. 

Dureros pentru mine a fost când bunica mea a închis ochii nu am primit nici măcar o îmbrățișare. Eu zic că e mai bine așa. Nu cred că a avut pe cineva, dar nici nu am fost genul să cotrobăi. a spus Roxana într-o emisiune TV.

Deși nu a dat detali, Roxana Ciuhulescu a  spus că  decizia de a divorța a fost luată anul trecut, când a avut loc un eveniment ”foarte urât”.

Acest divorț a afectat și pe fetița lor care nu vrea să își vadă tatăl.

Acum luptă puţin pentru că cea mică refuză să vorbească cu el. Pe cea mică o duc la psiholog. În sufletul meu, divorţul s-a produs acum mai mulţi ani. Copiii simt tensiune fără să le arăți. Am suferit. Am slăbit, mi-am pierdut părul anul trecut. Din exterior lucrurile se văd altfel. E clar că nu mai puteam. Soțul meu nu cred că ar fi renunțat la căsătorie. Ana în momentul de față nu vrea să comunice cu el. Și de ar fi ultimul bărbat, eu nu o să-l mai iau. De iubit nu-l mai iubesc, dar de respectat îl respect.

Acum, Roxana Ciuhulescu și fostul ei soț, mai comunică doar prin mesaje, atunci când este vorba de copil.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]