evzmonden.ro Web analytics

Fetiţa lui SORE, grăbită să vină pe lume. VA NASTE MAI DEVREME

Fetiţa lui SORE, grăbită să vină pe lume. VA NASTE MAI DEVREME
Fetiţa lui SORE, grăbită să vină pe lume. VA NASTE MAI DEVREME

Peste numai o lună Sore așteaptă cu nerăbdare momentul în care își va ține, pentru prima dată în brațe fiica. Aflată în ultimul trimestru de sarcină, vedeta urmează să devină mamă la sfârșitul lunii martie, când va veni pe lume Erin. Deși ar mai avea aproximativ 7 săptămâni până la termen, Sore va aduce pe lume primul ei copil puțin mai devreme. ”În ultima săptămână din martie trebuie să iasă. E mai grăbită”, a scris cântăreața, recent, pe o rețea de socializare, unde s-a și pozat cu burtica de gravidă. ”Opt (8). ‪Tictactictac‬”, a scris Sore, explicând că este în a opta lună de sărcină, intrând în a 33-a săptămână.
soreBurtica artistei a crescut mult in ultima perioada. Daca pana acum purta mai mult haine largi, de ceva timp, Sore isi expune sarcina in toata splendoarea. Chiar daca s-a mai ingrasat cateva kilograme, interpreta nu isi face probleme in acest sens.
Fanii au reactionat imediat. “Esti foarte frumoasa”, “Felicitari si nastere usoara”, “Ce mare e burtica”, au fost cateva dintre comentarii.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]