evzmonden.ro Web analytics

Şi-a fluturat posteriorul în faţa lui CĂLINESCU. „Doamne, Doamne, și am crezut că sunt mort!”

Şi-a fluturat posteriorul în faţa lui CĂLINESCU. „Doamne, Doamne, și am crezut că sunt mort!”
Şi-a fluturat posteriorul în faţa lui CĂLINESCU. "Doamne, Doamne, și am crezut că sunt mort!"

Lăcrămioara Valentina Simion, de 19 ani, o tânără foarte sexy şi sigură pe ea, a venit pe scena de la ”Românii au talent” cu o melodie. Şi-a început show-ul interpretând piesa de dragoste „I Have Nothing”, dar nu prea grozav. Cum părerile juriului păreau împărțire, tânăra s-a gândit că cel mai mare talent al ei ar fi să zăpăcească publicul masculin cu mişcările de dans cu… posteriorul. Muzica s-a oprit şi pe alte ritmuri fata a și-a dat fusta jos, rămânând doar într-o pereche de pantaloni foarte decupați, care îi lăsau fesele la vedere. Concurenta a început să danseze în stilul twerk, cu spatele la juriu și a executat un șpagat care l-a făcut pe Florin Călinescu să-și întoarcă pudic privirea.

concurenta-fund2
Urmărind cu ochii mari partea a doua a show-ului Florin Călinescu nu a făcut excepţie, iar juratul a constatat cu surprindere: „Pot să ridic și biroul ăsta. Doamne, Doamne, și am crezut că sunt mort, dar uite… Din partea mea ai un Da”, a spus Florin Călinescu la finalul show-ului făcut de tânără.

concurenta-fund3

După ce i-a impresionat pe toți, fata a primit patru de ”Da” și va merge mai departe în competiție. În culise, tânăra a fost rugată de Smiley și Bartoș să mai facă o demonstrație: ”Dar cum faci să le miști așa pe rând? Îți încordezi mușchii nu?”, a fost curios Smiley.

Video

 


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]