evzmonden.ro Web analytics

Familia IGLESIAS, în MAI, la BUCUREȘTI. JULIO IGLESIAS și-a anunțat concertul

Familia IGLESIAS, în MAI, la BUCUREȘTI. JULIO IGLESIAS și-a anunțat concertul
Familia IGLESIAS, în MAI, la BUCUREȘTI. JULIO IGLESIAS și-a anunțat concertul

La doar o săptămână după concertul „Regelui latino al muzicii pop”, Enrique Iglesias, de la Romexpo, Julio Iglesias revine la București, alături de fiul său Julio Iglesias Jr, cu un concert pe care îl va susţine, pe 18 mai, de la ora 19:30, la Sala Palatului. Artistul se află într-un turneu mondial de promovare a noului său album “Mexico”, informează organizatorul concertului.

Lansat în toamna anului 2015, albumul „Mexico” cuprinde treisprezece piese noi, dar în concertul de la Bucureşti, fanii vor putea fredona şi cunoscutele melodii care l-au făcut pe Julio Iglesias atât de apreciat în România.

Biletele achiziţionate pentru spectacolul din 2 iulie 2015 de la Bucureşti rămân valabile pentru concertul cântăreţului din 18 mai. Acestea vor fi schimbate în ziua concertului, după prezentare la intrare, la poarta numărul 9 a Sălii Palatului.

Totodată, pentru acest concert, au fost puse în vânzare bilete la următoarele preţuri: categoria VIP – 550 de lei, categoria I – 490 de lei, categoria a II-a – 400 de lei, categoria a III-a – 360 de lei şi categoria a IV-a – 280 de lei.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]