evzmonden.ro Web analytics

FABULOS. Cine sunt autorii noului viral despre “PLIMBAREA” Antenelor: “CÂNTAREA ROMÂNIEI 2.0”. Ţi se pare mai bun decât „ŞI EU SUNT VARAN”?

FABULOS. Cine sunt autorii noului viral despre “PLIMBAREA” Antenelor: “CÂNTAREA ROMÂNIEI 2.0”. Ţi se pare mai bun decât „ŞI EU SUNT VARAN”?
FABULOS. Cine sunt autorii noului viral despre "PLIMBAREA" Antenelor: "CÂNTAREA ROMÂNIEI 2.0". Ţi se pare mai bun decât „ŞI EU SUNT VARAN”?

Jurnaliștii Antenelor pregătesc “o nouă întâlnire cu telespectatorii”, peste numai câteva minute, în Piața Constituției din Bucureşti. Vedetele trustului Intact au făcut apelul ca urmare a scandalului privind evacuarea sediului televiziunii şi speră ca, la doi ani de la ultima “plimbare”. adunarea publică numită “Libertatea presei în pericol” să adune mii de oameni în stradă.
Noul eveniment a generat şi un viral, “CÂNTAREA ROMÂNIEI 2.0 “. Sever Bârzan și Ionuț Oprea, doi actori, fondatorii ai grupului ”Facem virale”, au făcut un clip-pamflet despre situația în care se află trustul INTACT și au venit joi, la emisiunea Sinteza zilei, unde l-au prezentat. Clipul este compus pe melodia “Trei culori cunosc pe lume”. “Ni s-a părut că se potrivește foarte bine cu contextul”, a spus Oprea, conform Antena 3.

Reamintim un video care a devenit viral, în anul 2014, imediat după condamnarea la 10 ani de închisoare a a lui Dan Voiculescu şi care a avut sute de mii de vizualizări. „Şi eu sunt varan” este o parodie a melodiei “We Are the World”, compusă şi interpretată de echipa „Mondenii”.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

2 Comentarii

  • Cam liniara melodia… si de trista amintire…. Si nici versurile nu m-au impresionat…. desi e posibil sa aiba succes prin vre-un “pub” de prin Vaslui, nu zic nu….
    Castigatoarea e departe “Si eu sunt varan”!!! E superioara si la capitolu` muzica si la capitolu` versuri si la capitolu` regie…. Iar interpretarea e cu cel putin 3-4 clase peste…

[wysija_form id="7"]