evzmonden.ro Web analytics

EXCLUSIV! Teo Trandafir s-a resemnat: “Mi-e greu sa cred ca o sa mai apara un Fat-Frumos pe cal alb care sa ma ceara”

EXCLUSIV! Teo Trandafir s-a resemnat: “Mi-e greu sa cred ca o sa mai apara un Fat-Frumos pe cal alb care sa ma ceara”
EXCLUSIV! Teo Trandafir s-a resemnat: "Mi-e greu sa cred ca o sa mai apara un Fat-Frumos pe cal alb care sa ma ceara"

Simpatica vedetă de la Kanal D, Teo Trandafir, a suferit din dragoste, mai ales că ea n-a ezitat să-şi pună sufletul pe tavă în faţă unor bărbaţi care, până la urmă, i-au înşelat aşteptările. Mai mult, în urmă cu câţiva ani, după experienţa celui de-al doilea mariaj eşuat, prezentatoarea „Teo Show” spunea că îi e greu să creadă că „va apărea vreun Făt-Frumos pe un cal alb care să mă cucerească şi să mă ceară în căsătorie”. Timpul a trecut, iar între primele sale gânduri din 2017 se numără… dragostea: „Oricine este pregătit să iubească din nou; până şi în ultima clipă a vieţii eşti în stare să mai iubeşti încă o dată. Iubirea este dată de la Dumnezeu şi cred că oricare dintre noi îşi doreşte să iubească”, a mărturisit pentru EVZ vedeta în vârstă 48 de ani.

Teo si fiica ei, Maya

Deocamdată însă, Teo se bucură că e o mămică norocoasă. Fetiţa sa, Maia, ajunsă la vârsta adolescenţei, nu ezită să o răsfeţe şi să fie, la numai 12 ani, Moş Crăciun. „Mi-a făcut multe daruri: căni, obiecte, o gentuţă foarte frumoasă pe care mi-o doream foarte mult. Prăjituri şi îmbrăţişări, tot ce îşi doreşte o mama de la fiica ei adolescentă”, a povestit prezentatoarea.

„Teo Show” se întoarce de luni, 9 ianuarie la Kanal D, iar emisiunea domină audienţa pe tronsonul său orar. Secretul succesului: „Singurul lucru cu care noi putem să contracarăm orice emisiune concurentă este umorul. Asta cred că ne va ajuta foarte tare în viitor. Sunt convinsă că românii mai vor să râdă”, spune Teo.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

2 Comentarii

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]