evzmonden.ro Web analytics

Exclusiv! Roxana Ciuhulescu: „I-am spus soțului meu când m-a luat că o să rămână fl ămând”

Exclusiv! Roxana Ciuhulescu: „I-am spus soțului meu când m-a luat că o să rămână fl ămând”
Exclusiv! Roxana Ciuhulescu: „I-am spus soțului meu când m-a luat că o să rămână fl ămând”

Roxana Ciuhulescu a divorţat! „I-am spus soțului meu când m-a luat că o să rămână fl ămând”

Considerată în showbiz ca fi ind femeia cu cele mai lungi picioare (1,20 metri), Roxana Ciuhulescu a bifat, pe rând, meserii ca model, contabil, impresar, actrița, prezentator, șofer. Joi, Roxana a făcut un anunţ trist, care nu are legătură cu pasiunile ei pentru sporturi extreme, ci cu viaţa personală. După 10 ani de căsnicie, ea şi Mihai Ivănescu au divorţat. Într-un context actual, până la momentul în care să-şi anunţe despărţirea, frumoasa prezentatoare tv a povestit lucruri inedite despre relaţia cu tatăl fetiţei ei

Mărturiseşte că nu are calităţi de femeie casnică, motiv pentru care pune accent pe celalte calităţi: e o femie îndrăzneață! „Eu nu pot să mă laud că sunt o gospodină, nu-mi place să gătesc. I-am spus soțului meu când m-a luat că o să rămână flămând. Eu cred că orice femeie are calitățile ei. Probabil eu sunt o femeie curajoasă”, ne-a povestit ea.

Se poate lăuda că a condus nu mai puțin de 1.000 de mașini, motociclete și atv-uri

Despre începuturile emisiunii care a consacrat-o, își amintește și acum, la mai bine de 16 ani de la debut. „Intrarea mea în televiziune a fost întâmplătoare, nu am sperat, nu am visat, nu am vrut. Am visat la o carieră militară, însă Dumnezeu le-a așezat altfel. În disperarea mea de a-mi găsi un job, am ajuns la agenția de impresiariat a ProTv-ului. Acolo, directorul agenției mi-a pvestit despre un casting pentru PROMotor, mi-a spus să merg. Sincer, nu am vrut. L-am atenționat că nu am dicție și că nu mă văd făcând televiziune. Ideea e că în momentul în care am ajuns în finală, am zis că nu am nicio șansă. Luptau pentru post nume sonore ca Nicoleta Luciu, Diana Munteanu, Gina Pistol sau Delia Matache, femei pe care le admiram.”

„Prima oară am condus o mașină când aveam 5 ani”

Orice sport este periculos, dupa cum mentionează chiar vedeta. Mai mult decât atât, Roxanei se pare că îi place riscul. Pe lânga evenimentele pe care le organizează, îi place să piloteze și nu se lasă intimidată de eventualele probleme care ar putea aparea pe traseu „Prima oară am condus o mașina când aveam 5 ani, cu bunicul meu. Eu și pilotez acum, pe circuit. În perioada următoare, organizez două evenimente importante pe plan sportiv. Este vorba de Etapa a 4-a din Campionatul Național de Offroad, ce va avea loc la Târgoviște. Al doilea eveniment este Campionatul Mondial de culturism si fitness, unde România este pentru prima oara țară organizatoare. Sunt foarte încantată și imi pun toate speranțele și energiile în acest eveniment, sunt convinsă că o să iasă bine.”

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X