evzmonden.ro Web analytics

EXCLUSIV! Răzvan Simion a dat un răspuns năucitor când a fost întrebat dacă e pregătit să aibă un copii cu Lidia Buble!

EXCLUSIV! Răzvan Simion a dat un răspuns năucitor când a fost întrebat dacă e pregătit să aibă un copii cu Lidia Buble!
EXCLUSIV! Răzvan Simion a dat un răspuns năucitor când a fost întrebat dacă e pregătit să aibă un copii cu Lidia Buble!

Are un simț al umorului foarte bine dezvoltat și a rămas neschimbat în atitudine de 9 ani de când apare la „Neața cu Răzvan și Dani”. „Jumătatea brunetă” de la matinalul Antenei 1 a rămas verde ca bradul, Răzvan fi ind și îndrăgostit ca un adolescent cât și o fi gură prietenoasă pentru telespectatori. În exclusivitate pentru Evz Monden, Răzvan Simion ne-a dezvăluit detalii spectaculoase despre prietenia lui cu Dani Oțil, despre viața de tată dar și despre iubita lui, Lidia Buble

– Evenimentul zilei: Cum reușești de 9 ani să te trezești cu noaptea în cap și să fii și funcțional în fiecare zi? Dormi la prânz, cum faci?

– Răzvan Simion: Să știi că la ora la care mă trezesc sunt foarte mulți oameni în mașină, în stația de autobuz, semn că nu am un program ieșit din comun. Dar da, dorm la prânz cel puțin trei zile pe săptămână, pentru că altfel nu reziști.

– Care a fost cea mai tare bâlbă în emisiunea voastră? Adică una care să fi rămas de referință!

– Noi nu prea dăm bâlbe, dar acum mi-am amintit de un fost secretar de platou care i-a dat Irinei Margareta Nistor microfonul și a întrebat-o dacă piesa a ajuns sus, în regie. Interesant a fost faptul că Irina a intrat în joc, nu l-a refuzat, a luat microfonul și a zis că o să cânte piesa a doua!

– Prietenia între doi oameni e ca un acordeon, știu de la bătrâni. Uneori prietenii sunt apropiați, alteori mai distanți. Tu și Răzvan sunteți, la tv, mereu împreună. În spatele camerelor vă mai și certați?

– Nu am avut nicio ceartă majoră de când lucrăm împreună, dacă sunt lucruri ce ne supără, ne certăm din priviri.

– Ce zic copiii tăi despre Dani?

– În afară de faptul că ai mei copii sunt cunoscuți ca fiind copiii lui Razvan și Dani, Dani are mai mare trecere la Tudor. Când vreau să fie cuminte, îi spun că-l chem pe Dani să-i povestească cum s-a întâlnit cu ursul în pădure când era pe motor.

– Ce te-a făcut să te îndrăgostești de Lidia? Care sunt calitățile ei?

– Are un suflet care nu a fost urâțit de vibe-ul showbizului în care trebuie să se manifeste.

– Lidia a spus ca ar vrea vreo trei copii. Ești pregătit să fii din nou tătic?

– … Sunt convins că or să afle ziarele înaintea mea. Și când și câți.

– În viitorul apropiat ne așteptăm la nuntă?

– Ordinea firească asta ar fi. Dar nu se știe niciodată.

– Dacă tot e luna femeii… Ce semnificație are 8 martie pentru tine?

– Mama, cu siguranță mama. În fiecare an îmi aduc aminte doar de fotografia trasă la Xerox cu versurile dedicate mamei, scrise pe verso, după ce învățătoarea îți linia spatele fotografiei. Aproape în fiecare an manufacturam ceva împreună cu tatăl meu. Nu pentru că nu găseam ceva de cumpărat, ci pentru că îmi doream să fie ceva special pentru ea.

Răzvan și Lidia, doi ani de iubire

Lidia Buble (22 de ani) și Răzvan Simion (35 de ani) se iubesc de mai bine de doi ani. Povestea lor de dragoste a început cu stângul, în ochii telespectatorilor, deoarece acesta era însurat atunci când a început să o curteze pe artistă.

Pe 10 mai 2016, Răzvan Simion și Diana Simion au pus capăt unui mariaj de 15 ani, stabilind în fața notarului programul de custodie al celor doi copii ai său, Ianca și Tudor, cât și suma lunara pe care o va vira copiilor. Surse spun că aceasta este în jur de 2.000 de euro.

Imediat ce divorțul s-a încheiat, Lidia și Răzvan au început să se afișeze împreună, îndrăgostiți până peste cap. „Nu are cum să nu-ți placă Răzvan. Dacă îl cunoști, îl iubești. Știe să se facă plăcut, nu doar cu mine, ci în general cu oamenii”, a declarat Lidia.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

2 Comentarii

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]