evzmonden.ro Web analytics

EXCLUSIV NUMEROLOGIE. Vibratia zilei de 26 februarie

EXCLUSIV NUMEROLOGIE. Vibratia zilei de 26 februarie
EXCLUSIV NUMEROLOGIE. Vibratia zilei de 26 februarie

Orice cifra are o semnificatie si orice numar are o vibratie proprie care ne influenteaza in mod pozitiv sau negativ. Numerologul MILENA FARCAS va calcula în fiecare zi pentru EVZ Monden VIBRATIA ZILEI.
Vibrația universală a unei zile este cea care ne influențează pe toți, indiferent de vârstă, de nume ori data nașterii. Educația primită, pregătirea profesională au darul de a ne întregi, de a ne defini în societate. Noi rămânem ceea ce suntem, oameni. Suntem diferiți, ne vom manifesta distinct, funcție de data nașterii, de numele pe care îl purtăm.

Vibrația universală a zilei de azi, 26 februarie 2016, este 1. Indiferent de situație ne vom simți mai puternici, mai siguri, mai hotărâți. Vom dovedi ambiție în orice demers. Nu ne vom lăsa impresionați nici de puterea șefilor și nici de necazuri. De fapt suntem mai valoroși decât vor ceilalți a recunoaște. Azi fiecare dintre noi e șef și se va exprima ca atare. Vom fi mai agresivi și chiar mai tiranici cu cei din jur. Vom prefera să ordonăm. Vom uita de politețe. Vom reproșa lipsa de consistență a ajutorului primit în loc să mulțumim. Vom lua hotărâri fără a consulta opinia colegilor, a șefilor, a partenerilor. Ne vom supraevalua calitățile, ne vom supralicita șansele. Vom avea energie din plin și o vom consuma urmărind cu încăpățnare scopurile propuse. E bine. Vom acționa imediat, aproape fără a ne gândi la consecințe. Vom fi mai ușor de provocat și ne vom manifesta zgomotos. Ne vor deraja opiniile diferite, nu vom accepta să modificăm nimic din ceea ce am hotărât. Ne vom dovedi a fi brutal de direcți. Nu vom da nimănui explicații, ne vor deranja nedumeririle celorlalți. Azi nu vom avea nevoie de colegi ci de subalterni. Toți ceilalți vor fi subalternii noștrii. Vom înțelege azi, mai mult decât oricând, că suntem singurii care pot rezolva problemele noastre. Nemulțumiți și egoiști azi ne vom pierde cu ușurință răbdarea. Parcă toți ceilalți au pierdut neuroni iar ai noștri se înmulțesc.

Este o zi potrivită pentru a porni proiecte noi. Este o zi propice noilor începuturi.

În afaceri vom fi mai curajoși, mai îndrăzneți, mai entuziaști. Este o zi potrivită pentru a semna contracte importante, de anvergură.

În relația cu persoana iubită ne vom dovedi a fi despotici. Aproape îi vom ordona să ne iubească. În loc să-i cumpărăm parfum îi vom da rufe la spălat. În loc să-i fim recunoscători pentru efortul de a ne fi alături îi vom da noi sarcini de îndeplinit. Să înțeleagă cine e șeful, cine conduce. De aici pot apărea discuții. Pot apărea dispute legate de supremație. Cine o deține, când și în ce condiții. Va fi dificil să stabilești un învingător.

La serviciu avem șansa de a fi promovați. Neîndoielnic superiorii nu ne-au favorizat. Meritele noastre erau evidente. Nu avem de ce să răsplătim încrederea acordată.

În ceea ce privește latura materială, există șansa progresului financiar.

Pecetea căsătoriei reprezintă data naşterii viitorului cuplu. Este data la care cei doi au declarat, oficial, că vor să fie împreună, cu acte. Vibraţia calculată pentru această pecete ne va da informaţii despre cum se va desfăşura viaţa de cuplu.

Cei care se vor casători azi vor avea o pecete a căsătoriei cu vibrație 1.

Asta înseamnă o căsnicie marcată de lupta pentru supremaţie. Fiecare va avea impresia că este cel mai bun, cel mai deştept, că el trebuie ascultat. Discuţiile frecvente vor fi legate de ascensiunea unuia dintre cei doi sau despre cine duce gunoiul. Nici unul nu este dispus să lase prea mult de la el. Unindu-şi însă forţele, cei doi parteneri pot avea împreună, realizări remarcabile, dacă vor trece peste orgolii. Cuplul poate fi privit ca un câştigător, ca un învingător şi din punct de vedere financiar. Îi obligă această pecete foarte pretenţioasă cu vibraţie 1, dificilă şi obositoare.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]