evzmonden.ro Web analytics

EXCLUSIV NUMEROLOGIE. Vibratia zilei de 28 februarie

EXCLUSIV NUMEROLOGIE. Vibratia zilei de 28 februarie
EXCLUSIV NUMEROLOGIE. Vibratia zilei de 28 februarie

Orice cifra are o semnificatie si orice numar are o vibratie proprie care ne influenteaza in mod pozitiv sau negativ. Numerologul MILENA FARCAS va calcula în fiecare zi pentru EVZ Monden VIBRATIA ZILEI.
Vibrația universală a unei zile este cea care ne influențează pe toți, indiferent de vârstă, de nume ori data nașterii. Educația primită, pregătirea profesională au darul de a ne întregi, de a ne defini în societate. Noi rămânem ceea ce suntem, oameni. Suntem diferiți, ne vom manifesta distinct, funcție de data nașterii, de numele pe care îl purtăm.

Vibrația universală a zilei de azi, 28 februarie 2016, este 3. Activi și agitați, orice încercare de a încetini ritmul, de a ne abandona plăcerilor oferite de liniștea căminului vor fi sortite eșecului. Azi ne vom simți plini de viață, energici, vom avea impresia că avem capacitatea de a muta munții din loc, de a găsi rezolvare oricăror probleme. Și nu greșim. Așa este. Vibrația acestei zile ne ajută să depășim orice obstacole, să ne descurcăm excelent în societate, să facem impresie bună. Este o zi perfectă pentru drumeții, pentru acțiuni riscante, pentru distracție. Scriitorii vor avea inspirație, artiștii vor atinge un maxim al talentului lor, cei implicați în misiuni importante se vor descurca excelent indiferent de situație. Cei care se vor opera vor avea șanse crescute de a e vindeca, medicii vor avea o zi mai ușoară, complicațiile postoperatorii vor fi mai puține. Vom fi tentați să ne forțăm limitele, să încercăm a păși dincolo de zona de confort. Vom reuși. Prețul plătit nu va fi mereu cel mai comod. Vom suporta consecințele efortului depus. Cardiacii riscă accentuarea bolii, hipertensivii se vor expune apariției unor fluctuații periculoase ale presiunii arteriale. Există pericolul apariției nesuferitelor migrene. Escapadele se pot solda cu accidente vasculare cerebrale. Entuziasmul oferit de vibrația 3 a zilei de azi, 26 februarie 2016, ne îndeamnă să facem excese.

Azi de vom bucura de fiecare clipă, ne vom plictisi lesne, vom dori să facem altceva, mereu altcumva și nu vom finaliza nimic. Ce bine că este duminică! Vom simți nevoia să ne exprimăm, într-un fel sau altul, talentele. Unii vor scrie frumos, alții vor inventa declarații de dragoste, altora le va fi tot mai simplu să aibă discursul adecvat situației create. Ne vom dori să fim înconjurați de admiratori. Vom face orice pentru a ne evidenția, pentru a fi lăudați, apreciați, remarcați. Cu siguranță ne vom enerva mai ușor, vom avea toane. Manifestările nu vor fi cele mai plăcute. Gelozia ne va da târcoale. Vom fi suspicioși, obsedați să ne controlăm partenerul, colegul colaboratorul. Ne vom gândi cu invidie la realizările celorlalți.

În dragoste avem șansa de a deveni plăcuți, de a petrece clipe minunate alături de cei dragi. Vom privi temători către cei ce ne pot deveni competitori, ne vom întoarce ochii a reproș către partener.

În afaceri vom avea noroc. Vom risca dar totul se va întâmpla excat cum va fi mai bine pentru noi. Uneori vom înțelege asta la ceva timp distanța de la acest moment.

În ceea ce privește domeniul profesional, succesul ne este prieten fidel. Vor fi favorizate în mod deosebit meseriile care țin de comunicare, de creativitate, literatură sau artă.

În domeniul financiar ideale sunt transferurile și lichiditățile.

Pentru cei ce azi își vor uni destinele în fața ofițerului stării civile, PECETEA CĂSĂTORIEI esste 3. Cuplul astăzi format va fi sclipitor, strălucitor. Cei doi vor comunica foarte bine între ei şi foarte ingenios cu ceilalţi. Atât de mult şi atât de expansiv încât pot sări adesea scântei. Este un cuplu deosebit de norocos. Cei doi vor avea parte de călătorii frumoase împreună, de petreceri reuşite, vor deveni amfitrioni fermecători. Vor avea discuţii dese legate mai ales de exprimarea iubirii sau a unei prea mari libertăţi, ori a unei nevoie exagerate de a trăi periculos. În plan sentimental cuplul este dominat de dorinţa satisfacerii plăcerilor. Deşi vor fi norocoşi, banii vor veni către ei mereu, este nevoie de o gestionare atentă a acestora, de multă luciditate, pentru că există o tendinţă puternică spre a îi împrăştia. Vor fi tentaţi să ia hotărâri riscante împreună, atâta timp cât se vor susţine reciproc şi nu se vor ciondăni din nimic, vor avea şi noroc, vor reuşi, oricât de nebunesc va fi planul lor.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]