evzmonden.ro Web analytics

EXCLUSIV NUMEROLOGIE. Orice hotărâre pripită, orice gest radical făcut astăzi va fi regretat mâine. VIBRAŢIA ZILEI de 25 februarie

EXCLUSIV NUMEROLOGIE. Orice hotărâre pripită, orice gest radical făcut astăzi va fi regretat mâine. VIBRAŢIA ZILEI de 25 februarie
EXCLUSIV NUMEROLOGIE. Orice hotărâre pripită, orice gest radical făcut astăzi va fi regretat mâine. VIBRAŢIA ZILEI de 25 februarie

Vibrația universală a unei zile este cea care ne influențează pe toți, indiferent de vârstă, de nume ori data nașterii. Educația primită, pregătirea profesională au darul de a ne întregi, de a ne defini în societate. Noi rămânem ceea ce suntem, oameni. Suntem diferiți, ne vom manifesta distinct, funcție de data nașterii, de numele pe care îl purtăm.

Vibrația universală a zilei de azi, 25 februarie 2016, este 9. O zi încărcată de emoții de tot felul. Vom simți nevoia să evadăm, să plecăm, să lăsăm baltă, să părăsim, să facem orice altceva decât să continuăm o relație indiferent de natura acesteia. Motive se vor găsi. La nevoie vom fi capabili a enumera acuzații care mai de care mai fondate. Doar azi. Asta e bine de știut. Orice hotărâre pripită, orice gest radical făcut astăzi va fi regretat mâine. Mai stați puțin. Mai așteptați. Mergeți la bucătărie, dați cu farfuriile de pereții, rupeți florile pe care i le-ați dăruit ieri, dar nu vă luați geamantanul. Sfatul este valabil în cazul celor ce mai au încă o speranță, în cazul celor care se iubesc. Dacă fata plânge că vrea la mama, lasați-o azi și luați-o mâine. E cea mai înțeleaptă hotărâre.

Este o zi potrivită pentru a flutura prin fața ochilor sefilor demisia de la un loc de muncă ce nu vă mai mulțumește. Este tocmai bine pentru a înainta divorț. Totul va fi mai simplu și fără tărăboi. Este o zi în care simțim nevoia să facem curățenie, să îndepărtăm de tot ce ne face rău, de tot ce atârnă inutil. Ne putem face ordine în corespondență ștergând fișiere nefolositoare, în suflete scuturând tot ce ne întristează.

Este o zi frumoasă dacă înțelegem că mai bine ar fi să finalizăm proiecte și să evităm a semna azi contracte noi. Poate deveni o zi superbă dacă lăsăm preț de 24 de ore grijile cotidine și plecăm să ne relaxăm. Vom putea evita discuții inutile și dureroase. Putem folosi această zi pentru a face declarații de dragoste dar nu jurăminte pentru o viață întreagă. Este o zi perfectă pentru manifestările romantice. O sticlă de șampanie pentru ea, o cutie cu bomboane pentru el și totul poate decurge perfect.

Azi se întâmplă să fim cu toții mai darnici. În loc să pierdem timp și să consumăm nervi inutil mai bine iubiți-vă mult, se poate. Putem alege. Avem șansa de a fi generoși, de a îi ajuta pe cei aflați în clipe dificile. Este adevărat că vom simți întreaga povară a grijilor acestei lumi cum se așează peste noi. Dar nu e prima dată. Dați uitării pentru o zi necazurile voastre și ale tuturor. Este o zi în care ni se oferă șansa de a iubi. Pe noi, pe toți.

Ar fi bine să putem evita intervențiile chirurgicale.

Ar fi perfect dacă nu am aștepta ca banii astăzi să curgă la robinet.

Vom fi ceva mai neatenți, mai predispuși accidentărilor de orice fel. Poate că azi ar fi de preferat să alegem prudența.

Unii azi se vor afla în fața ofițerului stării civile pentru a se căsători.Această dată este importantă.

Pecetea căsătoriei reprezintă data naşterii viitorului cuplu. Este data la care cei doi au declarat, oficial, că vor să fie împreună, cu acte.  Vibraţia calculată pentru această pecete ne va da informaţii despre cum se va desfăşura viaţa de cuplu, despre cât de serioşi, implicaţi, responsabili, ori poate superficiali, distanţi, ambiţioşi, rebeli, libertini veţi fi în căsnicie. Această pecete înseamnă şi felul de a fi al cuplului vostru. Cum sunteţi voi împreună, ca familişti. Este deosebit de importantă pentru viaţa voastră şi a copiilor voştri.

Pecetea cu vibraţia 9 nu este cea mai potrivită pentru un cuplu. Un astfel de cuplu  este  dominat de gândul eşecului în dragoste, de gândul că în cele din urmă totul se va sfârşi, se va spulbera, se va rupe. Cei doi sunt deosebit de sensibili şi emotivi în cuplu, visând la o căsnicie ideală, imposibil de realizat, fără să înţeleagă de ce. Priviţi ca o entitate, vor fi luaţi de fraieri. Vor face multe acte de caritate, vor fi lesne păcăliţi cu zâmbete sau cu lacrimi false. Sunt interesaţi de ceea ce înseamnă acţiuni umanitare, căldura oferită tuturor celorlalţi, devotamentul pentru cauze nobile îi ţine împreună în viaţa de cuplu. O căsnicie cu o pecete 9 rezistă cu eforturi extraordinare, doar dacă cei doi sunt deosebit de motivaţi iar compatibilitatea este excelentă între ei.

numerologie_Milena_Farcas_02

 


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]