evzmonden.ro Web analytics

EXCLUSIV NUMEROLOGIE. Dramatism, filantropie, renunțare, emotivitate, toate se vor amesteca în această zi! Vibratia zilei 24 martie 2016

EXCLUSIV NUMEROLOGIE. Dramatism, filantropie, renunțare, emotivitate, toate se vor amesteca în această zi! Vibratia zilei 24 martie 2016
EXCLUSIV NUMEROLOGIE. Dramatism, filantropie, renunțare, emotivitate, toate se vor amesteca în această zi! Vibratia zilei 24 martie 2016

Orice cifră are o semnificație și orice numar are o vibrație proprie care ne influențează în mod pozitiv sau negativ. Numerologul MILENA FARCAS va calcula în fiecare zi pentru EVZ Monden VIBRATIA ZILEI.

numerologie_Milena_Farcas_02

Vibrația universală a unei zile este cea care ne influențează pe toți, indiferent de vârstă, de nume ori data nașterii. Educația primită, pregătirea profesională au darul de a ne întregi, de a ne defini în societate. Noi rămânem ceea ce suntem, oameni. Suntem diferiți, ne vom manifesta distinct, funcție de data nașterii, de numele pe care îl purtăm.

VIBRAȚIA ZILEI de 24 martie 2016 este 9. Dramatism, filantropie, renunțare, emotivitate, toate se vor amesteca în această zi care poate deveni cea mai romantică din săptămâna recentă sau una îngrozitoare. Vom fi și blajini și romantici și iertători dar și stăpâniți de dorința de a scăpa de dureri, necazuri, poveri. Azi ne vom dori să schimbăm lumea, să o tranformăm într-un loc mai bun pentru toți. Vom renunța pentru o zi la conflicte și ne vom spăla sufletele dând lacrimilor voie să ne brăzdeze obrajii. Azi ne vom bucura de cei de lângă noi. Îi vom privi cu drag, vom fi mai tandri, mai binevoitori. Vom face fapte bune, vom recompensa gesturile altruiste ale celorlalți, vom fi generoși. Azi nu vom mai avea puterea să luptăm. Azi de vom îndepărta doar de cei care ne-au făcut rău repetat, sfidător.

Ne vom purifica. Nu va fi ușor. Vom suferi pentru fiecare amintire dureroasă pe care vom alege a o alunga, pentru fiecare prieten care ne-a dezamăgit și care de azi va deveni un necunoscut. Alegem să ne împăcăm cu noi, să facem pace cu trecutul, să ne debarasăm de tot ceea ce a fost dureros de-a lungul timpului. Ne luăm adio de la suferință, azi ne vom îngropa durerile, vom plânge cu putere pentru tot ce a fost rău, vom zâmbi cu speranță zilelor senine care urmează a veni. Azi ne vom pregăti pentru ziua de mâine. Ideal ar fi să încercăm a finaliza proiecte, a duce până la capăt idei, să continuăm. Semnarea noilor contracte ar putea fi lăsată pentru ziua de mâine. Azi se petrece sfârșitul. Orice începe azi se poate sfârși neașteptat, dureros. Azi nu vom avea dispoziția de a ne ocupa de lucruri mărunte ci vom alege a ne confrunta cu marile probleme ale vieții. Vom fi mai sensibili, opiniile celorlalți ne vor marca. Azi devotamentul și altruismul ne pot împinge către uitarea de sine. Riscul accidentărilor este crescut, organismul este mai slăbit. Plimbările ne vor face bine. Putem alege să ne relaxăm departe, cât mai departe de agitația obișnuită. Ar fi de preferat să evităm intervențiile chirurgicale de orice fel. Ar fi perfect dacă am putea amâna procese. Rezultatele nu vor fi cele mai bune azi. Randamentul este scăzut.

Azi sunt favorizate meseriile care țin de justiție, medicină dar și acțiunile caritabile sau manifestările artistice.

Proiectele originale au mari șanse de realizare.

În dragoste vom fi mai concilianți. Ne vom simți și mai apropiați de partenerii de suflet, vom fi mai romantici.

Banii nu vor deveni prioritatea noastră. Nu azi. Oricum vor apărea greu sau deloc în această zi. Vom simți nevoia să oferim, nu să câștigăm.

Cei care se vor naște azi vor avea o cifră a destinului 9 din 1 și 8 și o cifră a zilei de naștere 6. Buni și sensibili, talentați și generoși vor fi ambițioși, activi, raționali și energici. Vor fi eficienți și nerăbdători, insistenți și raționali, excelenți la tot ceea ce presupune atenție maximă. Vor fi responsabili și implicați, își vor iubi mai presus de orice familia și țara. Pot deveni cadre militare cu remarcabile realizări, cu funcții de comandă, profesori deosebiți, judecători, artiști, conducători de culte renumiți.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]