evzmonden.ro Web analytics

EXCLUSIV NUMEROLOGIE. Cei sensibili vom reacționa ciudat. Vibratia zilei de 4 martie

EXCLUSIV NUMEROLOGIE. Cei sensibili vom reacționa ciudat. Vibratia zilei de 4 martie
EXCLUSIV NUMEROLOGIE. Cei sensibili vom reacționa ciudat. Vibratia zilei de 4 martie

Vibrația universală a unei zile este cea care ne influențează pe toți, indiferent de vârstă, de nume ori data nașterii. Educația primită, pregătirea profesională au darul de a ne întregi, de a ne defini în societate. Noi rămânem ceea ce suntem, oameni. Suntem diferiți, ne vom manifesta distinct, funcție de data nașterii, de numele pe care îl purtăm.

Vibraţia zilei de astăzi este 7. Mai sensibili vom reacționa ciudat. Vom avea tendința de a supradimensiona și de a nega orice încercare a celorlalți de a ne sfătui cumva. Ne vom dori singurătatea. Toți, chiar și cei care în mod obișnuit se tem de ea. Vom fi alături de ceilalți dar închiși în propriile suflete. Vom comunica mai degrabă cu ceea ce este dincolo, nevăzut și doar bănuit decât cu cei de aici. Nici măcar nu vom face efortul de a le răspunde atât de prinși vom fi în gândurile noastre. În schimb vom înțelege mișcări, gesturi, priviri, vom primi răspunsuri unor vechi întrebări. Azi vom fi pregătiți pentru a discuta deschis doar cu noi. Vom lumina încăperi vechi sigilate demult, vom regăsi amintiri dragi, ne vom înfrunta demonii. Melancolia se va înstăpâni peste tot ceea ce ne înconjoară. Vom fi de neatins, de nepătruns, de neînțeles. Vom simți nevoia să vizităm lăcașuri sfinte, să ne rugăm. Vom ridica altare în templele sufletelor, ne vom închina amintirilor, vom plânge greșelile trecutului, vom zâmbi nălucilor. Astăzi totul este mister. Vom prefera a face planuri petru ca ulterior să acționăm neașteptat. Ne va fi imposibil să controlăm cursul evenimentelor acestei zile. Vom prefera să ne complicăm viața decât să luăm aminte la vorbele celor apropiați. Azi vom refuza să lucrăm în echipă. Vom fi mai intuitivi, mai profunzi, mai perfecționiști, vom tinde să tergiversăm. Îi vom vedea pe ceilalți așa cum sunt ei, fără farduri, dincolo de zâmbetele false, în pofida măștilor așezate atent. Azi este ziua timpurilor care au fost. Vom avea parte de premoniții. Această zi o putem dedica în întregime studiului, analizei, scrisului. Oamenii de știință, ocultiștii, cercetătorii, filosofii vor folosi această zi din plin, vor avea parte de revelații. Cei care vor alege a se exprima în scris vor așterne incredibile rânduri. Spitalele vor fi mai pline, cimiterele la fel. Preoții se vor simți mai dăruiți cu har, ocultiștii vor avea parte de sclipiri de geniu. Banii vor fi ultima grijă. Vor apărea mai greu.

 În plan sentimental nu ar trebui să avem așteptări prea mari. Nu vom face abuz de gesturi tandre ba chiar nu ni le vom dori. Nu vă supărați când partenerul va dori câteva clipe de răgaz, nu deveniți morocănoși când șeful uită să vă laude! și ceilalți sunt influențați de vibrația zilei de azi care este 7, chiar dacă au alte cifre ale destinului ori ale zilei de naștere!

 La serviciu vor avea parte de realizări importante cei ale căror îndeletniciri sunt studiul, experimentul, invențiile ori actul de creație.

Cei ce astăzi se vor naște vor avea o cifră a destinului 7 din 1 și 6. Vor fi mai singuratici iar unii îi vor acuza de infatuare. Vor fi intuitivi, analitici, de nepătruns, vor prefera experimenteze singuri greșeli sau bucurii, să învețe în felul lor, diferit.vor fi mai profunzi. Vor avea nevoie de familia lor iar țelul suprem va fi acela de a le asigura un trai mai bun. Vor fi pacifiști. Vor aveasuflete de lideri. Cei care astăzi se nasc au o cifră a zilei de naștere 4. Vor fi muncitori și serioși, pragmatici și de neclintit, veșnic ocupați. Nu-și vor dori prieteni prea mulți, nu vor face paradă de sentimentele lor. șansele lor sunt imense. Pot deveni profesori, finanțiști, vor avea șansa de a se îmbogăți deși nu acesta va fi țelul lor principal. Pot deveni ingineri, psihologi, medici renumiți, scriitori.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]