evzmonden.ro Web analytics

EXCLUSIV NUMEROLOGIE. Atenție! Astăzi toată lumea e nemulţumită, dar sunt şanse mari să se câştige bani mulţi. VIBRAȚIA ZILEI de 5 martie

EXCLUSIV NUMEROLOGIE. Atenție! Astăzi toată lumea e nemulţumită, dar sunt şanse mari să se câştige bani mulţi. VIBRAȚIA ZILEI de 5 martie
EXCLUSIV NUMEROLOGIE. Atenție! Astăzi toată lumea e nemulţumită, dar sunt şanse mari să se câştige bani mulţi. VIBRAȚIA ZILEI de 5 martie

Orice cifra are o semnificatie si orice numar are o vibratie proprie care ne influenteaza in mod pozitiv sau negativ. Începând de astăzi numerologul MILENA FARCAS va calcula în fiecare zi pentru EVZ Monden VIBRATIA ZILEI.

Vibrația universală a unei zile este cea care ne influențează pe toți, indiferent de vârstă, de nume ori data nașterii. Educația primită, pregătirea profesională au darul de a ne întregi, de a ne defini în societate. Noi rămânem ceea ce suntem, oameni. Suntem diferiți, ne vom manifesta distinct, funcție de data nașterii, de numele pe care îl purtăm.

VIBRAȚIA ZILEI de 05 martie 2016 este 8. Puternici și ambițioși azi vom fi preocupați de stabilirea obiectivelor, de atingerea țelurilor. Nimic nu pare a ne putea opri ori întoarce din drum. Nici un efortul nu ni se va părea a fi prea mare ci mai degrabă insuficient.
Principalul sentiment pe care-l vom încerca azi este acela de nemulțumire. Motive se vor găsi din belșug: vom fi nemulțumiți de realizările noastre, de modul în care ceilalți se comportă cu noi. Ne vom necăji fie că suntem prea grași ori prea stafidiți, că a mai apărut un rid în colțul ochiului drept, că avem ochii căprui și nu verde marin. Vom fi cătrăniți că cei din jurul nostru sunt ineficienți și ne vom porni a îi cicăli: că târâie papucii prin casă, că lasă lucrurile împrăștiate, că vasele nu sunt bine spălate, că sunt leneși ori că sunt prea înceți.

Banii vor deveni subiectul principal. Cu siguranță chltuielile casei depășesc bugetul, soțul nu se îngrijește să ne asigure un trai decent ori soția este mult prea risipitoare. Brusc devenim enervant de vigilenți. Dacă rezervele de săpun ori detergent s-au terminat azi putem da o fugă liniștiți prin magazine. Vom rezista cu vitejie tentațiilor prezente la tot pasul. Șansele de a umple coșul de cumpărături cu tot felul ne nimicuri sunt tot mai mici. Azi vom combate mai mult. Ne vom dori să le demonstrăm celolalți că avem dreptate chiar și atunci când este evident că nu. Vom găsi și argumente în pledoariile noastre. Azi ne vom contrazice cu toți din pura plăcere a a contraargumenta. Vom percepe cuvintele celorlalți ori gesturile lor ca pe niște evidente provocări și nu ne vom lăsa mai prejos. Azi vom vâna greșelile altora și vom avea grijă să știe toți că ceilalți au făcut erori.
Azi este o zi perfectă pentru a ne ocupa de acte, de calcule, de dosarele firmei. Vom fi mai atenți, vom zări mai ușor scăpările din contracte, punctele slabe. Este o zi în care eficiența este maximă: femeile se pot porni a deretica prin casă că tot trebuie începută curățenia de primăvară iar bărbații pot repara aparatul de prăjit pâinea care stătea ostentativ la capul patului său de la crăciun. Azi vom milita pentru drepturile noastre. Avem deja? Și ce dacă? Mai vrem!
Vom fi nerăbdători, prea puțin îngăduitori, răzbunători și cruzi. Este o zi pe care o putem folosi din plin și eficient. Rezultatele vor fi pe măsura efortului depus. Azi nimic nu pică din cer, nimic nu este gratis. Azi ai doar dacă muncești pentru a dobândi.

În relația de cuplu ne vom declara nemulțumiți de atitudinea partenerului, de burtica ce se conturează tot mai proeminent, de banii pe care nu înțelegem unde îi duce pentru că nu mai ajung pentru asigurarea traiului onorabil. Nu ne vom pricepe să spunem cuvinte tandre. Nu vor ieși. Vom fi prea ocupați să ne facem griji pentru probleme care încă nu au apărut. Vom căuta vinovați și îi vom găsi. Mereu alții, niciodată noi.

La serviciu vom porni războaie din nimic, vom fi țâfnoși dar vom avea șansa de a ne achita de îndatoriri într-un mod exemplar. Putem primi măriri de salariu. Ni se pot rotunji veniturile.

În domeniul profesional sunt favorizate proiectele ambițioase iar determinarea și munca vor permite atingerea țelului propus.

Azi sunt posibile mari încasări. Condiția de bază: curajul.

Cei care astăzi se vor naște vor avea o cifră a destinului 8 din 1 și 7 și o cifră a zilei de naștere 5. Pasionați și nerăbdători, războinici și puternici, aceștia vor fi raționali, eficienți, atenți la tot ceea ce se va întâmpla în jurul lor. Adaptabili și convingători vor avea nevoie de libertatea de acțiune, de mișcare. Nu vor suporta să fie constrânși dar vor fi sociabili, fermecători, vor deveni șefii tututror fără ca cineva să poată bănui vreodată. Vor oscila între plăcerea de a se afla în mijlocul prietenilor și necesitatea de a își încărca bateriile, de a se remonta în singurătate. Vor fi analitici, perfecționiști și intuitivi. Au șansa de a deveni mari actori, finanțiști, politicieni, medici.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]