evzmonden.ro Web analytics

EXCLUSIV. LOREDANA, SHOW în RESTAURANT cu marele Toto Cutugno! Au fost filmaţi cu telefonul mobil

EXCLUSIV. LOREDANA, SHOW în RESTAURANT cu marele Toto Cutugno! Au fost filmaţi cu telefonul mobil
EXCLUSIV. LOREDANA, SHOW în RESTAURANT cu marele Toto Cutugno! Au fost filmaţi cu telefonul mobil
Joi seară, dupa emisiunea de la TVR, Loredana s-a dus intr-un restaurant din Herastrau unde era invitat sa cante Antonio Fabrizi. Surpriză mare însă pentru simpaticul concurent de la Vocea României. Pe lângă Loredana, în club s-a aflat şi Toto Cutugno. Alături de Fabritzi,  au făcut un trio formidabil spre fericirea celor prezenţi la un asemenea concert şi care s-au grăbit să-i înregistreze.

Loredana a fost învitata in emisiunea ”Ne vedem la TVR”, unde a dezvaluit detalii despre unul dintre cele mai spectaculoase proiecte in care va fi implicata in aceasta primavara.”Voi pregati un musical  ”La capatul curcubeului” (”End of the Rainbow”). Povestea lui Judy Garland,  ultimele ei concerte, inainte sa plece dintre noi, la o varsta frageda, pentru ca a murit foarte tanara E o provocare extraordinara”, a spus artista care a mai dezvaluit si cateva detalii din culisele productiei bucurestene.

”End of The Rainbow” va fi regizat de Razvan Mazilu, coregraful, dansatorul si regizorul care a semnat cele mai de succes musicaluri din Romania ultimilor ani – de la ”Cabaret”  la teatrul German din Timisoara pana la ”West Side Story” la Teatrul Odeon din Bucuresti.

Partenerii de scena ai Loredanei vor fi actorii Emilian Oprea (tanarul care, dupa multe roluri in teatru, a devenit cunoscut romanilor cu rolul procurorului Panait din filmul ”De ce eu?”) si Gelu Nitu, un actor pe care romanii il cunosc din filmul lui Lucian Pintilie (Balanta), din seriale de televiziune sau din multele spectacole de teatru de la Odeon, Nationalul bucurestean sau Metropolis

O avanpremiera a musicalului ”La capatul curcubeului” este planificata pentru aceasta primavara, iar echipa a anuntat datele unui casting pentru dansatori: 21 martie, ora 11, Cinema Pro.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]