evzmonden.ro Web analytics

INTERVIU EXCLUSIV ! DANI OȚIL nu se vede însurat: „Cred în familie, nu cred în acte!” Când a fost întrebat de Mihaela Rădulescu TOTUL s-a schimbat!

INTERVIU EXCLUSIV ! DANI OȚIL nu se vede însurat: „Cred în familie, nu cred în acte!” Când a fost întrebat de Mihaela Rădulescu TOTUL s-a schimbat!
INTERVIU EXCLUSIV ! DANI OȚIL nu se vede însurat: „Cred în familie, nu cred în acte!” Când a fost întrebat de Mihaela Rădulescu TOTUL s-a schimbat!

Dacă spui Dani Oțil e imposibil să nu-l asociezi și cu fosta lui, celebra Mihaela Rădulescu. Nu îl definește pe prezentator statutul de fost iubit al divei de la Monaco, însă foarte multă lume încă se mai întreabă dacă la finalul relației, cei doi au declarat-o o dragoste imposibilă sau o lecție învățată. Asta pentru că Dani a tras cortina peste viața lui personală, după plecarea Mihaelei. S-a zvonit atunci că cei doi au pus frână pentru că el ar fi vrut căsnicie și ea libertate, iar aceste aspecte le lămurește Dani, în exclusivitate, în EVZ Monden.

„Mă dezamăgește scrisul știrilor «din burtă». Am fost cuplat cu toate fetele cu care am mâncat vreodată. Am o casă de producție. Clientele mele refuză să ne vedem altundeva decât la birou”, spune prezentatorul de la Neața cu Răzvan și Dani. E oare deranjant că după mai bine de patru ani de la despărțire încă i se mai pun întrebări despre Răduleasca? „După atâția ani… Trebuie să fii prost sau să nu ai calendar să mă întrebi încă… Poate am nevastă și copil acasă…”, a răspuns tăios Dani. Tot odată, el spune că problema unei viitoare neveste nu se poate pune, dintr-un simplu motiv: „Cred în familie, nu în acte”.

„Înainte ne rugam de invitați să vină la Neatza, acum se  roagă ei de noi!” EXCLUSIV

A trecut aproape un deceniu de când ne trezim dimineața cu haioșii Răzvan și Dani. Ei au devenit o constantă în emisiunea matinală pe care o prezintă la Antena 1 și o rutină plăcută în viețile telespectatorilor. Dintre toți, Dani Oțil iese în evidență prin stilul său energic, prin hobbyurile periculoase pe care le are, cât și pentru faptul că a fost mereu foarte direct în exprimare. În jurul lui s-au țesut multe povești, unele chiar și despre iubita lui Răzvan, Lidia Buble. Iată ce a avut de spus pe aceste teme!

Cum e viața ta de acum, la Neatza?

Dani Oţil: La fel de frumoasă ca în primul an. Suntem mai relaxați acum, multe lucruri ne ies mai ușor. Diferența e că înainte ne rugam de unii invitați să vină la Neatza, acum ne roaga ei.

– Dacă ai trage linie, ce ai putea spune despre această experiență?

– „The ride of my life”Sunt aproape zece ani din care nu aș schimba niciunul.

– Hai să facem un exercițiu de imaginație amuzant. Acordă-le colegilor tăi de platou un grad de rudenie care să vă descrie relația. De exemplu, Răzvan ar putea fi un frate, nu? Sunt foarte curioasă ce grad de rudenie îi vei acorda Flaviei!

– Razvan ar fi vărul ăla de aceeași vârstă cu care abia aștepți să împarți vacanța. Amalia e verișoara de la Constanța care ne tot promite cazare, dar nu ne-a invitat niciodată. Flavia ar fi sora mea.

– Care sunt momentele în care presiunea devine prea mare?

Sunt multe! Poate cel mai greu e când un invitat nu vrea să răspundă la întrebări sau să se joace cu noi.

– Poți să-mi povestești câteva momente amuzante, dacă îți vin în minte.

– Sunt multe. În zece ani, am tot adunat filmulețe virale pe net. Îmi aduc aminte că ne-am îmbrăcat amândoi, și eu, și Răzvan, în Țiriac atunci când a venit Năstase la emisiune. Am jucat tenis de masă în același tricou cu Mike Tyson. I-am făcut pe “holografi” să recunoască lucruri nespuse la rubrica “am/n-am”. Restul… E ușor de găsit pe Youtube!

-Dacă ar fi să o iei de la capăt, ce ai face?

– Tot televiziune. Cu un alt start, aș fi putut fi sportiv profesionist, probabil, dar nu bag mâna în foc.

– Te-ai vedea prezentator de știri sau… la Acces Direct?

– La stiri… cu siguranță mi-aș lua numai amenzi pentru că mă bufnește râsul exact când nu trebuie. M-aș vedea prezentator de night-show. Ceea ce se va întâmpla, probabil, la bătrânețe.

– Cum e să fii persoană publică?

– E frumos, uneori greu, e obositor, dar de cele mai multe ori ai beneficii din asta. Cine zice că s-a săturat de celebritate e un fanfaron. Trebuia să știe asta când s-a apucat de treabă.

– Esti sportiv și pasiunea ta pentru motociclete și enduro este arhicunoscută. Te vedem și pe terenul de fotbal din când în când. Ce sporturi te mai pasionează și ce planuri ai în viitor legate de acest domeniu?

– Încerc să învăț să merg repede cu mașina. Deocamdată urc la coastă. Vreau să mă îndrept spre raliu. Toți prietenii îmi spun să mă mai liniștesc. Așa am să fac dar, în compensare, vreau să învăț să zbor cu parapanta.

– Pe Răzvan sau pe Vlăduț ai reușit să îi angrenezi în vreun sport? Presupun că ai încercat să-ți iei și familia de la Neatza la anumite evenimente sportive.

– E greu. Am reușit să iau fetele la alergare. Au trecut de 10 km la „Wings for Life”. Mi se pare o performanță. –

Cum a evoluat prietenia dintre tine și Răzvan?

– Ne știm de la gradiniță. Nu cred că relația a “evoluat”. Cred că ne bazam unul pe altul exact ca atunci: necondiționat.

– Vă certați vreodată? De la ce?

– Ne contrazicem, dar nu ne certăm. Suntem firi total diferite. Nu am împărțit niciodată bani sau fete! Poate ăsta e unul din secrete.

– Se zvonea că nu prea o ai la suflet pe Lidia Buble. E adevărat? Sau ați pornit cumva pe un picior greșit și s-au reglat lucrurile pe parcurs?

– E ori o glumă, ori o prostie. Mă înțeleg foarte bine cu Lidia de la început. Îmi plac oamenii pozitivi. Mă înțeleg foarte bine cu Lidia de la început. Îmi plac oamenii pozitivi.

 

 


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

[wysija_form id="7"]