evzmonden.ro Web analytics

„Moment of silence” este satanistă? DEZVĂLUIRILE care pun capăt criticilor aduse de preoți

„Moment of silence” este satanistă? DEZVĂLUIRILE care pun capăt criticilor aduse de preoți
„Moment of silence” este satanistă? DEZVĂLUIRILE care pun capăt criticilor aduse de preoți

Ovidiu Anton, artistul care va reprezenta România la Stockholm, în Suedia cu melodia „Moment of silence”, a primit mai multe critici acide atât din partea colegilor, cât și din partea unor preoți.

Preoții spun că semnul afișat de  Ovidiu Anton este satanic și că versurile melodiei sunt împotriva religiei. Surprins de comentarii, artistul a mărturisit că în piesa lui nu e nimic satanic, ba, mai mult semnul rocker-ilor este folosit ca să alunge diavolul.

„Nu e nimic satanic în „Moment of silence”. Preoţii să comenteze cât vor ei, asta nu înseamnă că mă şi interesează… Nu este niciun atac asupra religiei. Unii se leagă de semnul mâinii, care este o semnătură, o imagine a rockului, cea cu două degete. Provine din mai multe culturi. În cea heavy metal a intrat prin prestaţia lui Ronnie James Dio, care i-a luat locul lui Ozzi Osbourne la Black Sabbath. El avea ca brand semnul victoriei. După ce a plecat, a venit Ronnie James Dio, care trebuia să aibă şi el un semn, un brand, şi a folosit acest “malocchio”, care vine din religie, fiind folosit ca să alunge privirea diavolului. În Antichitate era un semn considerat că alungă privirea diavolului şi îl folosea bunica lui când îi făcea rugăciunea. El a luat acest semn şi l-a adoptat ca simbol al muzicii rock, nu al răului”, a mai spus Ovidiu Anton pentru ziarulring.ro.

Acesta nu este singurul atac la adresa melodiei câștigătoare a Eurovision România. Mihai Traistariu, concurent și el la Eurovision, a făcut reclamație la Parchetul pe motiv ca a fost furat de TVR la numarul de sms-uri înregistrate și nedreptatit de juriu.

„Multă lume a încercat să inflameze relaţia dintre noi, dar eu cu Mihai ne ştim de la Cerbul de Aur din 2005 şi ne respectăm. Mi-a dat mesaj de ziua mea… Nu îmi place să comentez. Mie îmi place să fiu prieten cu ceilalți artişti. E dreptul lui să facă declaraţii. Şi eu am avut într-un an o problemă când nu mi-au mers voturile. Încercau prietenii mei şi nu intrau, nu ştiu dacă au fost erori, dacă au fost rele intenţii. Anul acesta nu mai este problema mea, dar eu ştiu ce înseamnă să pierzi. E greu să pierzi Eurovisionul. Îi înţeleg pe toţi şi sper din toată inima ca toţi cei care încearcă până la urmă să reuşească”, a mai mărturisit Ovidiu.

 


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]