evzmonden.ro Web analytics

Episod HALUCINANT la MORMANTUL Laurei Stoica. Mama ARTISTEI a avut parte de un MIRACOL INEXPLICABIL

Episod HALUCINANT la MORMANTUL Laurei Stoica. Mama ARTISTEI a avut parte de un MIRACOL INEXPLICABIL
Episod HALUCINANT la MORMANTUL Laurei Stoica. Mama ARTISTEI a avut parte de un MIRACOL INEXPLICABIL

Durere si dor fara margini pentru familia si prietenii Laurei Stoica. Mama artistei cunoaste acest lucru mai bine ca oricine. De cand copila ei s-a stins, nu a existat o noapte in care sa nu adoarma cu gandul la ea.

Daca firul vietii ei nu s-ar fi curmat in tragicul accident din 9 martie 2006, talentata cantareata ar fi implinit 5o de ani, zi in care mama sa si-a dorit sa aprinda o lumanare la mormantul fiicei ei, moment in care a primit un semn de dincolo.

Insarcinata fiind, artista si-a gasit sfarsitul alături de logodnicul sau intre fiarele contorsionate ale unui Renault Clio. Laura Stoica este inmormnntata la Cimitirul Bellu, alaturi de Cristian, cel care i-a fost iubit si urma sa devina tatal copilului ei.

Recent, mama Laurei Stoica a trait miracol inexplicabil. Femeia s-a dus sa aprinda o lumanare la mormantul fiicei sale, moment in care o pisica s-a apropiat de aceasta, poposind minute bune langa mormantul cantaretei. In urma intamplarii, Elena, mama Laurei Stoica, are convingerea ca pisica este reincarnarea fiicei ei, iar intamplarea nu este o simpla coincidenta.

Laura Stoica s-a lansat in muzica in 1990, la Festivalul de la Mamaia, unde a castigat premiul I la sectiunea de interpretare cu melodia „Da, Doamne, cantec” si trofeul acelei prime editii de dupa Revolutie. Un an mai tarziu a fost declarata cea mai buna solista pop-rock pe care a dat-o Romania si una dintre cele mai puternice si originale, iar melodia „Un actor grabit”, compusa de Bogdan Cristinoiu, a fost aleasa piesa anului.

Sursa: Spynews.ro

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X