evzmonden.ro Web analytics

EL l-a inventat pe CARLA’S DREAM. Primul interviu în ROMÂNIA al regizorului moldovean care filmează la Hollywood

EL l-a inventat pe CARLA’S DREAM. Primul interviu în ROMÂNIA al regizorului moldovean care filmează la Hollywood
EL l-a inventat pe CARLA'S DREAM. Primul interviu în ROMÂNIA al regizorului moldovean care filmează la Hollywood

In primul sau interviu acordat presei din Romania, la Europa FM, Roman Burlaca, recunoscut drept regizorul videoclipurilor Carla’s Dream, a povestit cateva detalii despre inceputurile celui mai indragit proiect moldovean ajuns in ţara noastră.

“Am vrut să facem 7 clipuri, şapte istorii care să se unească într-un final într-un film, să îl difuzăm şi la cinematograf. Ideea filmului era: “facerea sufletului”. Am şi filmat primul episod, dar l-am pus în pauză din cauza costurilor prea mari.

Este vorba de videoclipul “Farewell”, de la Carla’s Dream, în care eroul se sinucide şi trebuie să treacă prin cele şapte inele ale iadului, să îşi vadă toate păcatele şi apoi să renască, să redevină copil. Sperăm să ne permitem să punem în practică proiectul acesta”, a povestit Roman despre videoclipul uneia dintre primele piese Carla’s Dream, de acum 4 ani.

Roman Burlaca, care face parte dintr-o familie de artisti faimosi in Moldova (mama regizoare, tatal musician de jazz, sora actrita), a negat super amuzat ca el ar putea fi cel care se ascunde in spatele “mastii” Carla’s Dream, un proiect care pune, de fapt, accentual pe identitatea celor care asculta muzica respectiva.

Toader-Paun-alaturi-de-Roman-Burlaca-la-Europa-FM-800x658

“Nu sunt. Categoric nu sunt. Eu cred ca subiectul este epuizat deja, avem şi poze împreună şi plus, vocea mea care e infantilă….nu-s eu […] Oamenilor le place personajul, le place să trăiască în poveşti. Să nu stricăm personajul”, a spus Roman Burlaca pentru Europa FM.

Burlaca are 23 de ani, este student in anul IV la Facultatea de Regie si Film de la Chisinau, a lucrat pentru proiecte de la Hollywood, dar si pentru cei mai importanti artisti moldoveni si, printr-un contract semnat cu Global Records in Romania, va incepe sa lucreze cu o serie de artisti mari de la noi care au expunere internationala (Inna, Alexandra Stan).


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]