evzmonden.ro Web analytics

El este soțul Olguței Vasilescu! Este un fost reporter la Pro TV

El este soțul Olguței Vasilescu! Este un fost reporter la Pro TV
El este soțul Olguței Vasilescu! Este un fost reporter la Pro TV

Primarul municipiului Craiova, Lia-Olguţa Vasilescu, a fost reţinută de procurorii anticorupţie pentru 24 de ore fiind acuzată de patru fapte de luare de mită, trei infracţiuni de folosirea autorităţii sau influenţei în scopul obţinerii de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite şi spălare de bani, urmând să fie prezentată joi Tribunalului Bucureşti cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile. Ea își va petrece noaptea aceasta în arest.

Primarul Craiovei este casatorita de 14 ani cu un fost jurnalist, Ovidiu Wlassopol, cei doi avand împreuna  un baietel. Numele lui  Wlassopol a apărut prima dată în presă în urma unei dezvăluiri făcute chiar de către actuala primăriță a Craiovei, care a marturisit că atunci cand s-a aflat că urmeaza sa se casatoreasca cu un politician, sefii din Pro, acolo unde Ovidiu era reporter, i-ar fi cerut sa aleaga între serviciu și relația sa. Ovidiu a ales, și si-a dat demisia!

olguta si sotul

Olguta Vasilescu s-a maritat in 2002 cu Ovidiu Wlassopol, mireasa fiiind, la acea vreme, deputat din partea Partidului Romania Mare (PRM), iar mirele – reporter la PROTV. Recent, Olguta Vasilescu, ce ocupa functia de primar al Craiovei, a dezvaluit ca Wlassopol a fost fortat sa-si dea demisia de la postul tv pentru care lucra, cand ea a anuntat ca se va marita cu el. “O singura data am facut greseala sa vorbesc public despre sotul meu si asta in momentul in care am anuntat, prin intermediul unui ziar, ca ne casatorim. Titlul era ceva de genul “O deputata PRM se casatoreste cu un reporter PROTV“. Ceea ce a urmat se incadreaza perfect in limitele absurdului si grotescului”, a dezvaluit Olguta Vasilescu.

olguta si sotul 2

 

 


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]