evzmonden.ro Web analytics

Ea este femeia din cauza căreia Angelina Jolie divorțează de Brad Pitt!

Ea este femeia din cauza căreia Angelina Jolie divorțează de Brad Pitt!
Ea este femeia din cauza căreia Angelina Jolie divorțează de Brad Pitt!

După 12 ani de mariaj, Brad Pitt și Angelia Jolie au șocat pe toată lumea cu anunțul divorțului lor. 

Jurnaliștii americani au aflat că frumoasa blondă a fost cea care a depus actele de divorț, la începutul acestei săptămâni, invocând diferențe ireconciliabile ca motiv pentru ruptura și cerând custodia fizică a celor șase copii ai cuplului, relatează TMZ.

SDVSV

SDVSV

Mai mult, Angelina nu a cerut pensie alimentară pentru copii lor, solicitând judecătorului să-i permită lui Brad Pitt să-i viziteze. Potrivit unei persoane din anturajul cuplului, Jolie a luat această decizie pentru modul în care Brad îşi educa copiii, adăugând că Angelina era foarte supărată pe metodele lui.

Brad Pitt a declarat într-un comunicat adresat revistei People că este foarte supărat din pricina acestui divorț: “Sunt foarte trist pentru toate acestea, dar acum mai important este binele copiiilor noştri. Rog amabil presa să le dea liniştea pe care o merită în acest moment”, a declarat Brad Pitt.

În ciuda a ceea ce părea un mariaj de invidiat până acum, jurnaliștii americani vorbesc despre un divorț cu scandal. Scenele fierbinți din pelicula “Allied” l-au determinat pe producătorul filmului să spună că Marion Cotillard şi celebrul Brad Pitt, parteneri în film, sunt iubiți.

Brad Pitt şi Marion Cotillard au fost colegi pe platourile thrillerului de spionaj Allied, care va avea premiera internaţională în luna noiembrie.

Actriţa franceză Marion Cotillard în vârstă de 40 de ani formează un cuplu cu Guillaume Canet, 43 de ani. Cei doi au împreună un copil de cinci ani, după cum ar fi declarat o sursă apropiată de cei doi şi citată de Daily Mail.

pitt m

marion1

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]