evzmonden.ro Web analytics

E TULBURĂTOR. De ce şi-a schimbat religia fiica lui RADU BELIGAN

E TULBURĂTOR. De ce şi-a schimbat religia fiica lui RADU BELIGAN
E TULBURĂTOR. De ce şi-a schimbat religia fiica lui RADU BELIGAN

„În Lamia arde pasiunea. Te uiți la ea și nu-ți mai iei ochii. E ca o adolescentă și n-am găsit niciun fel de blazare în ea. Bucuria de a descoperi nu i s-a diminuat, iar la asta se adaugă sensibilitatea actriței, uneori pătimașă. Lamia iubește cum poate n-a făcut-o niciodată, pentru că iubirea de astăzi e iubirea lui Dumnezeu și e convinsă că iubirea asta nu se termină niciodată”, spune Florentina Fântânaru despre Lamia Beligan, fiica celebrului Radu B invitata ei de duminică la „Dincolo de aparențe”, emisiune difuzată de Antena Stars de la 13:00.

Lamia va povesti cum a trecut la ortodoxism, în 2009, atunci când s-a botezat într-un cadru foarte restrâns. „Inițial am fost botezată catolic. Eu m-am regăsit în ortodoxie. Eu am vrut să mă botez, adultă fiind, pentru că este cu totul altceva, e un angajament pe care tu îl faci. Nu am vrut să știe nimeni. Nu voiam să fiu tulburată în vreun fel”, mărturisește Lamia.
lamia2
Actrița a vorbit si despre piesa „Vivien Leigh – Ultima conferință de presă”, pe care a pregătit-o ani întregi, după ce tatăl ei i-a spus că este o piesă potrivită pentru ea. „Eu cred foarte tare că spectacolele, ca și oamenii, au destinul lor”, declară Lamia Beligan. „Îmi doream foarte tare să împlinesc proiectul ăsta”, povestește actrița, iar asta a fost posibil după ce a întâlnit-o pe Liana Ceterchi, cea care regizează piesa. „Am început în 2013 prin a ne apropia împreună de text, a revăzut traducerea mea, confruntându-se cu textul englez, am făcut niște modificări și a început o muncă de cercetare. Nu s-au legat lucrurile imediat pentru că eu am avut alte proiecte între timp. Ne-am apucat serios de lucru în vara anului 2015”, povestește invitata Florentinei. „Ea m-a ajutat să mă reinventez. M-a dus într-o cu totul altă zonă de expresie artistică și a avut dreptate”, declară recunoscătoare Lamia Beligan. „Dacă nu era Liana, eu nu aș fi fost în stare să fac piesa asta singură”, afirmă ea.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

4 Comentarii

[wysija_form id="7"]