evzmonden.ro Web analytics

E INCREDIBIL! O legendă a fotbalului românesc DIVORŢEAZĂ

E INCREDIBIL! O legendă a fotbalului românesc DIVORŢEAZĂ
E INCREDIBIL! O legendă a fotbalului românesc DIVORŢEAZĂ

La 47 de ani, Dorinel Munteanu, liderul absolut al selecţiilor la echipa naţională a României se află într-un moment dramatic, anunţă click.ro. La finalul anului trecut, fotbalistul decis să pună punct mariajului cu Simona, (44 de ani) femeia alături de care a trăit 27 de ani. Dorinel Munteanu şi soţia lui se ştiu din adolescenţă, iar iubirea lor a fost una puternică. ”Noi ne-am cunoscut şi el a trebuit să plece o săptămână la lotul naţional de juniori. Mi-a spus că discutăm mai serios când se întoarce. L-am întrebat dacă vrea să avem o relaţie serioasă sau mă consideră o aventură. El a înţeles că eu vreau doar să mă distrez şi eu l-am lăsat să înţeleagă ce a vrut. Nu ne-am mai întâlnit şi după opt luni a revenit şi m-a întrebat dacă vreau să fiu prietena lui. I-am spus că încă mă mai gândesc şi abia după o săptămână i-am răspuns că vreau. Aşa a început povestea noastră”, a povestit Simona, în 2010.
dorinel munteanu

Simona şi Dorinel au împreună o faţă, Bianca (24 de ani), care a locuit împreună cu mama ei în Germania până în 2011, când familia s-a reîntregit în România.
De-a lungul carierei de fotbal, Dorinel Munteanu a evoluat în străinătate la Cercle Bruges, FC Koln şi Wolfsburg, a participat la două ediţii ale Campionatului Mondial şi la două turnee finale europene.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]