evzmonden.ro Web analytics

E FABULOS! BORCEA divorțează de NEVASTĂ pentru VALENTINA PELINEL. Ce spune fotomodelul

In clubul Le Gaga a avut loc o petrecere mondena sustinuta de lansarea unor colectii semnate :Mihai Albu,Catalin Botezatu si Mihaela Borcea,in imagine Cristi Borcea,Valentina Pelinel,Cristian Boureanu tinind in mina o sticla,Bucuresti,15 octombrie 2009,foto Victor Moraru/Click
E FABULOS! BORCEA divorțează de NEVASTĂ pentru VALENTINA PELINEL. Ce spune fotomodelul
Despărţirea fostului acţionar dinamovist de Alina pare inevitabilă, anunță ziarul Ring. Realizatorul Cristi Brancu, de la Antena Stars, a dezvăluit detalii-bombă… Brancu a comentat apariţia unui inel scump pe degetul Valentinei Pelinel și susţine că fostul acţionar dinamovist nu mai vrea o căsnicie cu Alina.
valentina pelinel_alina
“La această oră, din informaţiile pe care noi le avem, pot să spun cu siguranţă că Borcea nu mai vrea această căsnicie cu Alina şi nu neapărat din cauza faptului că a apărut la TV (aceasta fiind o măsură disperată, care mai degrabă a îndepărtat-o de Cristi, dar Alina este de profesie… disperată), ci pentru că această iubire greu de acceptat la nivelul orânduirii morale în România – în sensul în care el este căsătorit, dar este îndrăgostit de o altă femeie – este foarte puternică. Valentina îl iubeşte pe Cristi, el o iubeşte până la cer pe Valentina şi nu rămâne de făcut decât un singur lucru: să se consfinţească această dragoste pentru că, din ce se vede, Cristi Borcea nu mai vrea să joace «la dublu». Poate că singurul lucru care îl încurcă foarte tare acum este că, fiind în penitenciar, nu poate să tranşeze lucrurile cu mai multă fermitate, aşa că trebuie să chemi o doamnă la vorbitor, trebuie să întreţii dragostea cu cealaltă. După informaţiile pe care le am şi din ceea ce simt după ce am vorbit cu toate părţile implicate, eu cred că Borcea şi Valentina Pelinel vor ca fiul pe care şi l-au dorit să fie fericit, să facă nuntă, un botez frumos, la vedere, fără niciun fel de problemă.
Dar acest deziderat trebuie pus într-o anumită cheie, în sensul în care Cristi Borcea nu trebuie să îşi creeze probleme în plus acolo unde este. Prin urmare, el nu vorbeşte şi orice scandal în care este introdus îl afectează, iar Alina i-a făcut rău în acest moment”, ne-a declarat Cristi Brancu. “Alina Borcea nu vrea să accepte un lucru pe care soţul ei îl spune foarte clar” Întrebat despre zvonul conform căruia Borcea i-a cerut deja Alinei divorţul, Cristi Brancu pare să susţină această variantă. “Nu este o informaţie certă, dar scenariul zilei în care Alina Borcea a făcut-o «zdreanţă» şi «stearpă» pe Valentina, ceea ce nu este adevărat (am văzut cu ochii mei ecografia), începe în momentul în care Alina a venit la vorbitor şi a încercat să îl impresioneze băgând copiii în faţă. Cristi era praf, dar venise cu un mesaj foarte clar: “Ştiu că sunt copiii mei, nu mai pot de tristeţe că nu-i văd şi că poate nu voi fi alături de ei tot timpul, dar vreau divorţul”. Asta a enervat-o foarte tare pe Alina. Nu ştiu cum se face că au fost reporterii tot timpul în faţă, dar probabil că aşa a fost să fie, iar în acel moment Alina, deşi tocmai vărsase lacrimi (am aflat de la o sursă din penitenciar), tocmai îl ataca pe partea cealaltă. Cristi Borcea nu a vrut ca aceste lucruri să se desfăşoare la TV şi în public, ci aşa cum s-a întâmplat şi când a apărut cu Alina, când lucrurile erau deja tranşate. Mihaela (fosta soţie – n.r.) acceptase acest deznodământ şi el ar fi vrut să fie şi acum aşa. Nu mai e cazul însă, pentru că Alina nu vrea să accepte un lucru pe care soţul ei îl spune foarte clar. Ceea ce spune ea la TV, că ei doi se iubesc şi căsnicia este solidă, nu este deloc adevărat, din păcate pentru ea, şi acesta este un lucru cert”, ne-a mai dezvăluit realizatorul TV.
În acest timp fotomodelul Valentina Pelinel se află în Franța, alături de o prietenă:
„Va salut si va multumesc celor care ma incurajati sa trec peste perioada asta. Nu e usor sa fii acuzata pe nedrept de oameni care nu iti cunosc viata, mai ales cand esti insarcinata. Important este ca am aceasta minune cu mine iar cei care acuza se vor lamuri ca nu e totul atat de negru si ei sigur nu se califica sa ridice piatra catre mine. E cineva perfect? Sigur nu, deci nici eu. Dar macar nu acuz, nu judec, nu vorbesc urat de nimeni in public si nu fac parte dintre cei care profita acum de situatie ca sa faca un leu in plus, fara pic de umanitate.
Eu incerc sa ma relaxez alaturi de prietena mea care m-a invitat la munte, in Franta, precum aveam inca de anul trecut planificat”, a scris Valentina Pelinel.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]