evzmonden.ro Web analytics

E FABULOS! De atâta scandal, BORCEA internat de urgență la spital

E FABULOS! De atâta scandal, BORCEA internat de urgență la spital
E FABULOS! De atâta scandal, BORCEA internat de urgență la spital

Relația furtunoasă de dragoste dintre Valentina Pelinel și Cristi Borcea pare să aibă rădăcini mai adânci. Astazi, Alina Borcea și-a schimbat discursul și a decis sa dea cartile pe fata. Ea a vorbit despre relatia dintre Valentina si sotul ei. “Nu pot sa ascund faptul ca sufar, ca sufar enorm. Eu sunt sotia lui Cristi, avem o poveste de dragoste si il sustin si o sa il sustin mereu.”, a spus Alina Borcea despre sotul ei.

Cat despre sarcina Valentinei Pelinel, Alina nu prea a vrut sa comenteze. “Referitor la faptul ca sotul meu este tatal copilului Valentinei Pelinel nu pot sa spun decat atat: Cristi e un barbat responsabil si daca se demonstreaza ca e adevarat, el va fi responsabil atunci.”, a spus ea la emisiunea lui Maruta.

Dupa cateva clipe in care a evitat raspunsurile, Alina a detonat BOMBA si a marturisit ca sotul ei a avut o relatie cu Valentina Pelinel inca din vremea cand ea era casatorita cu Cristian Boureanu. “Eu cu Valentina si cu sotul ei ne faceam vacantele impreuna. Nu ma asteptam niciodata la asa ceva. Valentina si cu sotul ei de atunci isi faceau vacantele impreuna si de pe vremea cand Cristi era cu Mihaela. Eu cand m-am casatorit cu sotul meu stiam ca el si Valentina au avut o relatie, dar mi-a spus ca ma iubeste pe mine si ca nu mai exista nimic intre ei. Cristi a ales sa se casatoreasca cu mine si cred ca asta spune totul.”, a spus vizibil emotionata Alina Borcea.

ULTIMA ORA.

Cristi Borcea a fost dus de urgență la spital marți seara! El a fost transportat din Arestul Central al Poliției București la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca.
Se pare că lui Borcea i s-a făcut rău în arest, el fiind operat, în urmă cu ceva timp, de două ori la inimă. Medicii au anunțat că îl vor ține internat cel puțin 24 de ore, iar în funcție de rezultatele analizelor, vor decide dacă vor prelungi internarea.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]