evzmonden.ro Web analytics

E dotat, nu glumă! Ce DIMENSIUNE se spune că are BĂRBĂŢIA lui Cristi Borcea

Se face trimitere la celebrul CAZ Terente!

E dotat, nu glumă! Ce DIMENSIUNE se spune că are BĂRBĂŢIA lui Cristi Borcea
E dotat, nu glumă! Ce DIMENSIUNE se spune că are BĂRBĂŢIA lui Cristi Borcea

Nu este nici un secret pentru nimeni faptul că omul de afaceri Cristi Borcea a avut parte toată viaţa lui numai de femei frumoase.

Se pare că Borcea a reuşit cu uşurinţă să le cucerească pentru  că este, aşa cum spun cei care îl cunosc, foarte bine dotat din punct de vedere sexual, scrie Libertatea.

Zvonurile spun că prin patul omului de afaceri Cristi Borcea au trecut Roxana Ilie, pe vremea când era un model debutant, Sonia Trifan, Daniela Crudu, dar și alte două manechine la care răvneau și fotbaliștii dinamoviști: Andreea Moroița și Ramona Bujdoiu, urmate de judecătoarea Geanina Terceanu.

Despre Cristi Borcea circulă zvonuri că ar fi foarte dotat din punct de vedere sexual, mulți punând talentul său de seducător pe seama potenței demne de un mit urban. Se spune că bărbăția lui Cristi Borcea ar avea o dimensiune incredibilă, ajungând să măsoare 24 de centimetri. Astfel că cristi Borcea ar fi mai dotat sexual decât celebrul Terente, care avea o dotare de 22 de centimetri.

În prezent, după ce a fost însurat de două ori şi a făcut patru copii, Cristi Borcea are o relaţie cu Valentina Pelinel. După luni în care a păstrat tăcerea și a fost extrem de reținută în declarații, blonda a vorbit în sfârșit deschis despre relația pe care o are cu fostul dinamovist.

Cu ocazia zilei sale de naştere, fostul fotomodel a mărturisit că îl iubeşte pe fostul acţionar dinamovist şi că îi este alături, acum mai mult ca niciodată.

EVZMONDEN ITI RECOMANDA SA CITESTI SI:

Iti amintesti de Alina Vidican? Asa arata ACUM, la mai bine de doi ani de la DIVORTUL de Cristi Borcea – FOTO

FOTO – INCREDIBIL! Declaratia de DRAGOSTE facuta de ALINA VIDICAN pentru CRISTI BORCEA

Este OFICIAL! Cristi Borcea, ELIBERAT din INCHISOARE in mare SECRET

 

 


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu