evzmonden.ro Web analytics

Dumnezeule, ce telenovelă! Valentina ar fi pierdut copilul lui Borcea!

Dumnezeule, ce telenovelă! Valentina ar fi pierdut copilul lui Borcea!
Dumnezeule, ce telenovelă! Valentina ar fi pierdut copilul lui Borcea!

Potrivit unei surse din anturajul cuplului Borcea-Pelinel mai, Valentina ar fi ramas insarcinata in 2010 cu Cristi, dar a pierdut copilul. Acum, pentru ca se simte vinovat ca aceasta a avut probleme de sanatate si a divortat pentru el, Borcea s-a oferit sa ii dea sperma lui de la banca pentru a face un alt copil.
”Alina ştia că Valentina este gravidă pentru că i-a spus Cristi. I-a povestit că ea a făcut trei luni tratamente de fertilizare şi că, în final, a rămas gravidă. Explicaţiile lui Cristi au fost şocante. El i-a mărturisit actualei soţii că Valentina a mai rămas însărcinată în 2010, dar atunci nu a putut ţine sarcina. Era căsătorită cu Boureanu, dar copilul era al lui Borcea, care acum se simte răspunzător pentru faptul că Valentina a divorţat pentru el, că a pierdut şi copilul şi a avut mari probleme de sănătate de atunci”, a spus o sursă conform romaniatv.net.

cristi_borcea
Cristi Borcea a donat spermă la o clinică de profil din România. Valentina a rămas însărcinată prin fertilizarea in vitro, la fel cum s-a întâmplat și în cazul Mihaelei și al Alinei.

”Nu este nimic întâmplător. Borcea crede că este cel mai sănătos să procedeze așa și de aceea a apelat de fiecare dată la această metodă. Dacă ar fi după el, ar face copii la foc automat. Știu că mai are stocate cel puțin 15-20 de monstre de spermă”, a mai spus aceeasi sursa.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]