evzmonden.ro Web analytics

DRAMA lui Ioan Gyuri Pascu! Sora lui a murit de cancer fără să aibă vreun viciu

DRAMA lui Ioan Gyuri Pascu! Sora lui a murit de cancer fără să aibă vreun viciu
DRAMA lui Ioan Gyuri Pascu! Sora lui a murit de cancer fără să aibă vreun viciu

Ioan Gyuri Pascu a vorbit astăzi de tragedia prin care a trecut familia sa, în cadrul emisiunii Dincolo de aparenţe difuzate de Antena Stars,
Cântăreţul a avut o soră ce a murit la 38 de ani de cancer. Invitatul Florentinei Fântânaru a spus că statisticile nu reflectă întotdeauna realitatea. El a avut o soră şi o mamă fără de vicii, dar cele două au decedat prematur de boli cumplite.

“Nu statisticile vindecă boli. Se dă legea anti fumat şi se dă statistica. Sora mea cea mare a murit la 38 de ani de cancer. Mama mea n-a fumat niciodată şi a făcut şi diabet şi toate lucrurile astea rele (…) Dacă eşti suficient de evoluat îţi dai seama că nimic nu are cauză şi efect. Îţi dai seama că totul este dincolo. Chiar un medic am auzit odată la radio spunând: noi nu vindecăm cauza, noi vindecăm efectul. Dând 40 de antibiotice tu distrugi altele pe acolo. Există cauze spirituale”, a explicat artistul.
Întrebat pe ce anume pune preț acum, Ioan Gyuri Pascu a răspuns ferm: „Pe adevăr. Pe iubire. Pe sinceritate, pe simplitate și pe profunzime”. „N-am așteptări pentru că așteptările creează suferință, oricum ar fi ele”, mai spune el.

Artistul a vorbit şi de începuturile lui în muzică. Din primii bani, câștigați în clasa a VIII-a, Pascu și-a cumpărat o chitară. „Mi-am cumpărat prima chitară acustică când am lucrat la pădure, într-o vacanță. Se numea curățat de parchet, adică după ce se tăiau lemnele bolnave din pădure, mergeai și strângeai toate crengile. Pentru curățarea locului am primit 711 lei, țin minte și acum. Eram în clasa a VIII-a. În clasa a IX-a mi-a mai dat bunica niște bani și mi-am luat chitara, care a costat 798 de lei. Era o chitară de Reghin, interesantă, modelul acela nici nu s-a mai făcut apoi”, povestește Ioan Gyuri Pascu.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]