evzmonden.ro Web analytics

DRAMA cântăreţei Carmen Șerban: “M-a înşelat cu 200 de femei!”

DRAMA cântăreţei Carmen Șerban: “M-a înşelat cu 200 de femei!”
DRAMA cântăreţei Carmen Șerban: "M-a înşelat cu 200 de femei!"

Carmen Șerban susține cu tărie că nu crede în căsătorie. „Nu am în plan să mă căsătoresc și chiar dacă am să fac un copil, nu e necesară o hârtie ca să pot avea o familie”, a spus cântăreața în „Refresh by Oana Turcu”, emisiune difuzată de Antena Stars. La rândul lui, Giani, iubitul ei, îi împărtășește opinia: „Sunt de acord cu ea. De ce să ne căsătorim și să aruncăm atâția bani degeaba”, spune și el.

Cântăreaţaprovine dintr-o familie modestă. „Eu am terminat o școală de confecționer încălțăminte cu nota 9. Muzica a fost dintotdeauna pasiunea mea, dar pentru a scoate o casetă trebuia să strâng câte trei, patru salarii”, povestește invitata Oanei Turcu, ce adaugă ţi că și-a schimbat viața după ce trei medici i-au pus diagnosticul de cancer la sân.

La vârsta de 18 ani, Carmen Şerban trăia prima iubire, o dragoste interzisă. Cântăreaţa se îndrăgostise nebuneşte şi fugea de acasă cu iubitul ei. Pe vremea aceea, acest lucru reprezenta o ruşine pentru părinţii ei, care cu greu au iertat-o mai ales că, artista se dăruise deja tânărului. A avut însă ghinion în amor! “M-a înşelat cu 200 de femei”.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

[wysija_form id="7"]