evzmonden.ro Web analytics

REGELE romilor, Dorin Cioabă, în arest pentru 24 de ore

REGELE romilor, Dorin Cioabă, în arest pentru 24 de ore
REGELE romilor, Dorin Cioabă, în arest pentru 24 de ore

Știrea că Dorin Cioabă, autoproclamatul rege al romilor, a fost reținut de poliție pentru 24 de ore a înmărmurit comunitatea romilor.

Miercuri, poliția a descins la familia Cioabă și a făcut percheziții, după care au confiscat două autoturisme de lux şi aproape 250.000 de euro, în lei şi valută, relatează Antena3.

De asemenea, trei bărbaţi au fost reţinuţi, iar soţia lui Dorin Cioabă, Sighişoara, a fost ridicată, în acest dosar de evaziune fiscală şi spălarea banilor cu prejudiciu de peste cinci milioane euro.

Dorin Cioabă a spus că sunt vizate două societăţi administrate de către Sighişoara care au colaborat cu firme ale romilor din Strehaia, fiind vorba despre patru facturi în valoare de 20.000 de lei despre care anchetatorii susţin că sunt fictive.

Conform Poliţiei, în perioada 2009-2014 reprezentanţii mai multor societăţi ar fi creat un circuit infracţional evazionist bazat pe un sistem financiar-bancar fraudulos, în scopul eludării obligaţiilor fiscale. Astfel, suspecţii ar fi înregistrat în contabilitatea firmelor controlate facturi fiscale care ar fi avut la bază operaţiuni comerciale fictive, în valoare de peste 18,4 milioane de euro pentru care ar fi dedus ilegal TVA şi ar fi diminuat artificial impozitul pe profit.

Tags: ,
Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]