evzmonden.ro Web analytics

Lumea filmului este în doliu. Un mare actor a murit pe masa de operații

Lumea filmului este în doliu. Un mare actor a murit pe masa de operații
Lumea filmului este în doliu. Un mare actor a murit pe masa de operații

Actorul Frank Vincent, unul dintre cei mai vechi actori de la Hollywood și starul din ”Clanul Soprano”, cu o carieră de patru decenii, s-a stins din viaţă chiar în timpul unei operaţii pe cord deschis, din cauza unor complicaţii apărute.

Devenit celebru pentru rolurile de gangster care l-au consacrat atât în filme, cât şi în seriale celebre, precum “The Sopranos” şi “Goodfellas”, Frank Vincent a lăsat în urma lui o soţie şi un copil, dar şi alți doi copii dintr-un mariaj anterior.

După ce săptămâna trecută suferise un infarct, miercuri, 13 septembrie, actorul a ajuns pe masa de operaţie, însă a decedat din cauza compicaţiilor survenite, la vârsta de 78 de ani, relatează New York Post.

James Galdofini, partenerul lui din faimosul serial “The Sopranos” a murit în anul 2013 tot din cauza problemelor cu inima. Întrebat fiind într-un interviu dacă este de acord cu faptul că regizorii îl aleg de obicei pentru roluri de gangster, Frank Vincent declarase că: “Am jucat şi alte roluri, dar pentru că m-am născut în New Jersey, într-o zonă plină de mafioţi, îmi este foarte uşor să intru în rol”.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X