evzmonden.ro Web analytics

DOLIU în lumea filmului: A murit un câștigător al premiului Pulitzer, Sam Shepard

DOLIU în lumea filmului: A murit un câștigător al premiului Pulitzer, Sam Shepard
DOLIU în lumea filmului: A murit un câștigător al premiului Pulitzer, Sam Shepard

Actorul american Sam Shepard, cunoscut pentru mai multe roluri marcante pe marele ecran dar şi ca dramaturg, a murit joi la vârsta de 73 de ani, a anunţat luni un purtător de cuvânt al familiei citat de ziarul american New York Times, informează Agerpres.

Sam Shepard a câştigat premiul Pulitzer în 1979 pentru piesa sa “Buried Child”. A avut o relaţie îndelungată cu actriţa Jessica Lange, între 1982 şi 2009.

Actorul şi dramaturgul a murit la locuinţa sa din Kentucky joi, la 27 iulie, în urma complicaţiilor unei boli de care suferea, scleroză laterală amiotrofică. Familia se afla împreună cu el la momentul morţii.

Sam Shepard a apărut în 2015 în serialul “Bloodline” de pe Netflix în rolul lui Robert Rayburn, care a fost ultima sa apariţie în faţa camerei.

Actorul a fost nominalizat la un premiu Oscar pentru cel mai bun rol secundar masculin în 1984, pentru rolul Chuck Yeager din filmul “The Right Stuff”.

“Familia cere să-i fie respectată intimitatea în acest moment dificil”, a declarat purtătorul de cuvânt Chris Boneau, potrivit Hollywood Reporter.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X