evzmonden.ro Web analytics

DOLIU ÎN LUMEA MUZICII. S-a stins din viaţă O MARE CÂNTĂREAŢĂ

DOLIU ÎN LUMEA MUZICII. S-a stins din viaţă O MARE CÂNTĂREAŢĂ
DOLIU ÎN LUMEA MUZICII. S-a stins din viaţă O MARE CÂNTĂREAŢĂ

Lumea muzicii din Statele Unite este în doliu. Celebra cântăreţă Natalie Cole, fiică a cunoscutului Nat (King) Cole şi câştigătoare a nouă premii Grammy a încetat din viaţă la vârsta de 65 de ani.
natalie cole
Natalie Cole a murit joi seara, la Spitalul Cedar Sinai din Los Angeles “din cauza complicatiilor provocate de problemele de sanatate in curs de desfasurare”, potrivit unei declarații a familiei. Cauza decesului a fost insuficiență cardiacă congestivă.

În ultimele luni Natalie Cole a fost nevoita sa anuleze o serie de concerte. Cântăreţa suferea de hepatită C.
“Suntem cu inimile grele. Natalie a încercat o luptă aprigă şi curajoasă, murind cum a trăit… cu demnitate, putere și onoare”, au spus surorile ei, Timolin și Casey Cole, și fiul, Robert Yancy. “Rămâne de neuitat în inimile noastre pentru totdeauna.”

NAT KING COLE hosts a show in the 50s. LA Times Library file photo .

NAT KING COLE hosts a show in the 50s. LA Times Library file photo .

Fiica a celebrului Nat (King) Cole, Natalie Cole a lansat un mare hit în 1991 – un duet virtual cu tatal ei pe “Unforgettable … With Love”. Cântăreaţa avea doar 15 ani, atunci când şi-a pierdut tatăl, în 1965. Abia 10 ani mai târziu Natalie Cole lansa propria ei carieră solo.

Albumul “Unforgettable … With Love” a petrecut cinci săptămâni pe locul 1 in topurile pop, s-au vândut mai mult de 14 de milioane de exemplare în întreaga lume și a câștigat șase premii Grammy.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]