evzmonden.ro Web analytics

DJ Wanda pleacă din Turcia cu un diagnostic clar. ”A venit momentul să îmi iau rămas bun…”

DJ Wanda pleacă din Turcia cu un diagnostic clar. ”A venit momentul să îmi iau rămas bun…”
DJ Wanda pleacă din Turcia cu un diagnostic clar. ”A venit momentul să îmi iau rămas bun...”

DJ Wanda a fost internată la un spital de top din Turcia, trimisă de Andreea Marin, pe care o consideră acum îngerul ei păzitor. Întrucât în țară a primit diagnostice contradictorii, iar starea ei de sănătate se degrada, spre disperarea prietenilor, cunoscuta DJ-iță a căutat clarificarea situației sale de sănătate în Turcia.

Miercuri, 11 octombrie, și-a anunțat fanii pe pagina personală de Facebook că părăsește spitalul din Turcia cu un diagnostic clar și cu o cale de tratament de urmat

”Dragii mei, a venit momentul să-mi iau rămas bun de la echipa de profesioniști de la Acibadem.

Mă întorc în țara încrezătoare, cu speranța că voi fi bine, acum am un diagnostic clar și o cale de tratament de urmat. Cum am fost tratată aici, ce înseamnă un spital civilizat și dotat la nivel de performanță, ce înseamnă personal medical antrenat să vină imediat și cu omenie în sprijinul pacientului, am aflat toate acestea în săptămâna petrecută aici și sunt recunoscătoare pentru această șansă.

Sunt în continuare sub observație și toată lumea e optimistă. Nu am afirmat niciodată că nu avem medici buni în țară, poate am avut doar eu ghinionul ca medicii din România să nu reușească, din păcate, să mă ajute cu un rezultat final.

Cu toate acestea, rămân optimistă și mă consider norocoasă că în toată perioada tristă prin care am trecut v-am avut mereu alături de mine pe voi, oameni cu sufletul de aur!

Andreea Marin a fost lângă mine pe toată durata acestei suferințe și m-a ajutat în lupta mea, astfel am ajuns aici la Acibadem”, a scris DJ Wanda pe Facebook.

Artista va fi alături de Andreea Marin, la următorul său eveniment, de la Palatul Parlamentului. ”Voi fi și eu alături de ea și de oamenii frumoși și deosebiți la Gala Atipic Beauty de mâine seară, de la Palatul Parlamentului. În povestea mea de viață cred că se vor regăsi mulți dintre voi, pe care îmi doresc să-i ajut la rândul meu cu ce îmi stă în putință, măcar cu un sfat. Vreau să dau un sens acestei experiențe, nimic în viață nu e întâmplător.”

Wanda încă nu a declarat public cu ce boală se confruntă sau ce diagnostic a primit în România, dar după verdicte diferite primite la noi în țară și cheltuieli de mii de euro, DJ-ița a avertizat: ”Când mă voi întoarce în țară voi arunca în aer sistemul medical!”

Sursă foto: Facebook

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X