evzmonden.ro Web analytics

Românii fac pentru Discovery un documentar despre tragedia din „Colectiv”

Românii fac pentru Discovery un documentar despre tragedia din „Colectiv”
Românii fac pentru Discovery un documentar despre tragedia din „Colectiv”

Paul Welling, Head of Channels, Discovery Networks CEEMEA(1)Discovery Networks lucreaza in Romania la realizarea unui documentar despre tragedia din clubul Colectiv, care a avut loc la Bucuresti pe 30 octombrie 2015, provocand moartea a 63 de persoane si ranirea grava a altor cateva zeci. Documentarul isi propune sa prezinte in ordine cronologica faptele unanim recunoscute care s-au petrecut in noaptea respectiva in clubul bucurestean, evenimentele fiind relatate din perspectiva martorilor care au participat la ele.

Documentarul este comisionat de catre Discovery Networks, prin producatorul executiv Charlotte Reid, unei echipe romanesti de productie condusa de Mihai Predescu, un veteran al industriei de profil, cu mai bine de 20 de ani de experienta in domeniul productiei TV internationale. De asemenea, in calitate de consultant in cadrul proiectului va participa si Nick Allder, expert international in efecte speciale si probleme ce tin de siguranta, multiplu premiat pentru productii precum Alien (1979) sau Al cincilea element (1997).

Documentarul va avea premiera in Romania pe Discovery Channel in aceasta primavara, iar difuzarea mesajelor comerciale va fi întrerupta pe toata durata difuzarii.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]