evzmonden.ro Web analytics

DEZVALUIRI HALUCINANTE! Madalina Manole, ” DROGATA” inainte de a lua substanta otravitoare

DEZVALUIRI HALUCINANTE! Madalina Manole, ” DROGATA” inainte de a lua substanta otravitoare
DEZVALUIRI HALUCINANTE! Madalina Manole, " DROGATA" inainte de a lua substanta otravitoare

Mihaela Brooks, expert in criminalistica stabilit in Canada, scoate la iveala noi detalii cutremuratoare, petrecute in noaptea mortii Madalinei Manole. Expertul criminalist este de parere ca indragita artista a fost “drogata” cu Fenobarbital inainte de a inghiti otrava, lucru care i se pare extrem de ciudat.

Mihaela Brooks a publicat recent un video pe Youtube in care vorbeste despre moartea Madalinei Manole, facand o serie de dezvaluiri halucinante.

Expertul criminalist sustine ca in organismul vedetei exista o cantitate de Fenobarbital, lucru care i se pare extrem de ciudat avand în vedere faptul ca medicamentul avea efect de antidot fata de unul dintre simptomele otravii cu care si-a pus capat zilelor.

Avea gura rigida. Intr-o moarte care urmeaza unor convulsii severe se stie ca rigiditatea, in special rigiditatea generalizata intervine imediat. A avut sau nu Madalina convulsii sau rigiditatea a fost imediata la ea? Raspunsul este nu! Deoarece in raportul de autopsie este mentionat rezultatul laboratorului de toxicologie din care reiese ca Madalina avea in sange o cantitate de 5,7 mg de fenobarbital. Nu stiu daca sangele pentru laborator a fost luat din vena femurala, pentru ca atunci cifra era mult mai exacta, dar nu asta este important cat faptul ca anchetatorii, chiar si dupa ce au avut raportul de autopsie, nu au verificat daca Madalina avea fenobarbital in casa, in ce fel – comprimate, injectii sau supozitor – si-n acelasi timp, daca avea reteta. Daca nu avea reteta, ar fi trebuit determinat cum a procurat fenobarbitalul si de ce. A luat sau nu Madalina fenobarbital? Inainte de a raspunde la aceasta intrebare, sa ne aducem aminte care sunt efectele terapeutice ale fenobarbitalului. Stim ca este un sedativ, un anticovulsiv si iti creeaza o stare de oboseala, de somnolenta. Ca precautii, doar la ce ne intereseaza pe noi – nu este indicat atunci cand sofezi si creeaza o insuficienta respiratorie. Pe data de 13, dupa ora 17, Madalina a sofat din Otopeni pe Calea Victoriei, la studio. La studio a avut repetitii 3 ore, dupa care a sofat din Calea Victoriei la Metro Baneasa si de acolo acasa, in Otopeni. Deci se exclude ca Madalina ar fi luat fenobarbitalul pe data de 13 iunie. L-a luat pe data de 14? Nu stim. Se poate determina asta, depinde de anchetatori. Dar este posibil sa-l fi luat daca avea probleme cu somnul si a vrut sa se duca la culcare – e posibil sa-l fi luat ea. Dar in acelasi timp exista un mare semn de intrebare daca ea l-a luat stiind ca o sa comita actul suicidal. De ce? Pentru ca o persoana care isi alege o moarte atat de violenta nu se asigura si ia un antidot pentru unul dintre simptomele otravirii cu substanta pe care si-a ales-o. Deci exista un mare semn de intrebare aici!

, a dezvaluit Mihaela Brooks.

Sursa: cancan.ro

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X