evzmonden.ro Web analytics

Dezvăluiri fără perdea despre Lady Gaga! Fosta asistentă a spus tot

Dezvăluiri fără perdea despre Lady Gaga! Fosta asistentă a spus tot
Dezvăluiri fără perdea despre Lady Gaga! Fosta asistentă a spus tot

Asistenta personală a lui Lady Gaga, Jennifer O’Neill, a spus tot despre fosta ei șefă.  

Conform Intouchweekly.com, din anul 2009 până în 2011, cât timp a lucrat pentru aartistă, artista o obliga pe Jennifer să doarmă împreună cu ea. Mai mult, femeia trebuia să facă duş cu diva. Asistenta personală mai povesteşte că nu reuşea să aibă niciun pic de intimitate. “Nu aveam cum să vorbesc cu familia mea, cu prietenii, nici măcar nu puteam să fac sex dacă voiam. Nu puteam să fac nimic”, a declarat Jennifer O’Neill.

Lady Gaga este o cântăreaţă americană, câştigătoarea a şase premii Grammy. Primul contract cu o casă de înregistrări l-a semnat la vârsta de 18 ani, dar a obţinut succesul scontat abia după semnarea contractului cu Streamline Records, o divizie a casei Interscope Records, anunță spynews.ro.

La începuturi a lucrat drept compozitoare pentru mai mulţi artişti sub contract la Interscope Records, precum Fergie, Britney Spears, Black Eyed Peas şi Pussycat Dolls, înainte ca Akon să-i descopere puterea vocală, oferindu-i un contract cu propria casă de discuri, Kon Live Distribution.

Gaga

Sursă foto spynews

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]