evzmonden.ro Web analytics

DEZVĂLUIRI! Cine ar fi crezut?! Povestea de dragoste dintre Andreea Esca și fiul lui Alexandru Arșinel! Știrista a fost îndrăgostită lulea de Bogdan Arșinel și s-au iubit timp de trei ani!

DEZVĂLUIRI! Cine ar fi crezut?!  Povestea de dragoste dintre Andreea Esca și fiul lui Alexandru Arșinel! Știrista a fost îndrăgostită lulea de Bogdan Arșinel și s-au iubit timp de trei ani!
DEZVĂLUIRI! Cine ar fi crezut?! Povestea de dragoste dintre Andreea Esca și fiul lui Alexandru Arșinel! Știrista a fost îndrăgostită lulea de Bogdan Arșinel și s-au iubit timp de trei ani!

Puțini sunt cei care știu că între Andreea Esca și fiul lui Alexandru Arșinel a fost o frumoasă poveste de dragoste, Bogdan Arșinel fiind primul iubit al șriristei! Andreea s-a îndrăgostit de fiul actorului pe când era în clasa a IX-a a liceului “Gheorghe Lazăr” din Bucuresti.

media_135808479247560000

Primul meu iubit a fost un coleg de liceuEu eram clasa a noua, iar el era clasa a XI-a. A fost o poveste foarte frumoasa, care a durat pană la sfarsitul liceului”, a declarat Andreea, care a marturisit si cum a cucerit-o baiatul: “Imi placea foarte mult pentru ca era unul dintre cei mai buni baschetbalisti si pentru ca dansa foarte bine. La petreceri era un adevarat spectacol. Dar, ca orice poveste din adolescentă, are un sfarsit si fiecare a luat-o pe alt drum. A facut Facultatea de Constructii si construieşte lucruri frumoase in tara. S-a casatorit, are si el doi copii. Este un om implinit si imi pare foarte bine pentru el”, a povestit presei Andreea Esca în urmă cu mulți ani!

bogdan

Relația dintre Andreea și Bogdan a durat din 1987 până în 1990.

„Da aşa este, au avut o relaţie în perioada liceului. Niciodată nu am comentat relaţiile copiilor mei, dar tot ce pot spune este că erau doi copii frumoşi. Băiatul meu era mare vedetă la baschet, având 1,90 m, iar ea era Miss în liceu. Au avut o relaţie frumoasă în care s-au iubit, aşa cum fiecare am avut în tinereţe o relaţie de iubire. Andreea, la acea vreme, era o fată minunată şi foarte drăguţă. Avea o frumuseţe care aparţine tinereţii”, a confirmat și Alexandru Arșinel.

esca1


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

3 Comentarii

[wysija_form id="7"]