evzmonden.ro Web analytics

Detalii INCENDIARE despre viața privată a soților CEAUȘESCU

Tovarășa Elena avea un apetit sexual uriaș

Detalii INCENDIARE despre viața privată a soților CEAUȘESCU
Detalii INCENDIARE despre viața privată a soților CEAUȘESCU

Potrivit adevarul.ro, se pare că Elena Ceaușescu avea un apetit sexual uriaș, dar și fantezii sexuale, ea chiar înregistrându-se în timp ce făcea sex.

Dar nu cu Nicolae, deoarece se pare că ”mult iubitul conducător” era timid, după ce specialiștii au studiat intens viața sexuală a celor mai cruzi dictatori, secretele de alcov ajutând la înțelegerea tiparelor comportamentale.

Elena Ceaușescu, spune adevarul.ro, era deschisă la experiențele sexuale noi, ea a muncit într-un bar care funcţiona şi ca bordel când a venit pentru prima dată în Bucureşti, o provincială adolescentă. Fratele lui Nicolae Ceauşescu, Nicolae Andruţă, a mărturisit că într-o zi, în 1943, a dat buzna peste soţia dictatorului şi propria nevastă, în pat cu doi ofiţeri germani. La acea vreme, conducătorul comunist era în închisoare. Cea mai cunoscută relaţie de adulter a Tovarăşei a fost cea cu doctorul Abraham Schechter. Acesta a fost timp de 17 ani medicul personal al familiei Ceauşescu. Abraham Schechter a murit în condiţii suspecte în anul 1973.

Pe lista amanţilor Elenei Ceauşescu s-a aflat şi Eftimie Iliescu, ilegalist comunist şi unchiul lui Ion Iliescu, dar iubirea dintre cei doi nu ar fi rezistat mult. Potrivit unui aghiotant al lui Nicolae Ceauşescu, Elena avea un apetit deschis pentru sex si s-a iubit şi cu un fizician, Ioan Ursu, care era coordonator al programului nuclear al României, membru PCR şi ministru în guvernele comuniste.

Printre preferinţele incendiare ale tovarășei Elena se numără şi invadarea intimităţii nevestelor nomenclaturiştilor. Lenuţa comanda agenţilor să pună microfoane în camerele lor, după care asculta, mulţumită, casetele. Potrivit scriitorului Ioan Mihai Pacepa, Tovarăşa făcuse o obsesie pentru actriţa Violeta Andrei.

Ea s-ar fi culcat chiar și cu Marin, fratele lui Nicolae Ceaușescu. Pe vremea aceea, avea porecla ”Păsărica”, deoarece nu obişnuia să poarte lenjerie intimă şi îşi spiona colegii de partid, în dormitoarele lor.

Obsesia Elenei Ceauşescu nu se oprea aici. Îi plăcea să ştie cum fac sex şi copiii ei şi o interesa să afle detalii cât mai picante despre viaţa lor intimă.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]