evzmonden.ro Web analytics

Declarațiile CUTREMURĂTOARE ale Mirunei, tânăra bătută crunt de BESTIA DIN LUPENI!

Declarațiile CUTREMURĂTOARE ale Mirunei, tânăra bătută crunt de BESTIA DIN LUPENI!
Declarațiile CUTREMURĂTOARE ale Mirunei, tânăra bătută crunt de BESTIA DIN LUPENI!

Miruna Inel, tânără lovită extrem de violent de Sorin Palesică, interlopul din Lupeni, a povestit clipele de coșmar prin care trece!

La două zile după ce a fost agresată, Miruna Inel, prima dintre cele trei victime ale interlopului, încearcă să îşi revină din şocul suferit şi să se refacă după traumele provocate de bătăuş. Ea a povestit că a fost lovită după ce i-a spus interlopului, care ţipa foarte tare şi bătea cu pumnul în masă, să nu mai ţipe.

bestia 2

A fost momentul în care Palesică s-a dezlănţuit şi a lovit-o cu pumnii, până când aceasta şi-a pierdut cunoştinţa. În timp ce fata era scoasă pe braţe din local, interlopul a mai bătut doi oameni. „Acum îmi este teamă să ies din casă. Mă gândesc la ameninţările pe care mi le-a adresat. M-a ameninţat cu moartea, că nu am voie să zic de el, de ceea ce mi-a făcut”, a relatat Miruna Inel, potrivit Vocea Străzii.

Tânăra bătută de interlop este salvamontistă Ea a fost scoasă din bar în stare de inconștiență, iar autoritățile s-au autosesizat. După atacul brutal, agresorul a fost eliberat de Poliţia Lupeni. Jurnaliştii locali, citaţi de televiziunile de ştiri, au informat că agresorul este in interlop cunoscut în zonă. Tânăra a fost lovită de mai multe ori peste faţă, inclusiv cu pumnul, sub privirile jandarmului montan şi a altor clienţi din club care au asistat pasivi la scenele de o brutalitate revoltătoare.

Interlopul a primit azi mandat de arestare pentru 30 de zile!

 


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Comments are closed

[wysija_form id="7"]