evzmonden.ro Web analytics

De ce se ferește Inna să cânte la Eurovision

De ce se ferește Inna să cânte la Eurovision
De ce se ferește Inna să cânte la Eurovision

Inna, una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi, nu poate  reprezenta România la Eurovision nici anul acesta. Agenda artistei este plină pentru tot anul și nu se știe dacă va lua în calcul acest concurs în anii următori.

“Agenda ei de concerte e foarte încărcată și lucrurile rămân la fel și în 2016. Anul acesta, cu siguranță, INNA nu va participa la Eurovision. Efectiv, nu aveam cum să facem asta nici dacă ne doream.

Nu știm pentru moment dacă vom lua în calcul acest concurs în anii următori. Acum avem de pregătit un turneu în Mexic, cu cinci evenimente în februarie și martie, apoi, în următoarele luni, concerte în Europa: Polonia, Lituania, Turcia și Spania. În plus, acum înregistrăm pentru noul album, așa că INNA petrece în studio foarte mult timp”, a declarat reprezentantul oficial al Inei pentru ziarul Ring.

Anul 2015 a fost unul cu reușite pentru Inna. Artista și-a bucurat fanii cu două single-uri de succes “Diggy Down” și “BOP BOP” locul 1 in Romania.

Cel mai recent single “Yalla” a acumulat 10 milioane de vizualizari in doar o luna de la lansare, a cucerit deja radiourile si televiziunile muzicale din Romania, dar si din strainatate.

INNA a castigat premiul Best Pop Artist in cadrul ELLE Style Awards și a si cantat pe scena alaturi de Carla’s Dreams. Hituri precum ‘P.O.H.U.I’, ‘INNdiA’, “Yalla” sau “Diggy Down” au bucurat publicul prezent la eveniment. Alaturi de INNA, au fost prezenti artisti precum: Carla’s Dreams, Antonia, Alexandra Stan, Nicoleta Nuca si Mira.

Mai mult, INNA pregateste un nou album si multe piese pentru urmatorul an, turnee în Mexic si Japonia.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]