evzmonden.ro Web analytics

DANA ROGOZ primeste ACUZATII DURE din partea FOSTEI SOTII a PARTENERULUI EI: „RADU si-a parasit familia pentru o…”

DANA ROGOZ primeste ACUZATII DURE din partea FOSTEI SOTII a PARTENERULUI EI: „RADU si-a parasit familia pentru o…”
DANA ROGOZ primeste ACUZATII DURE din partea FOSTEI SOTII a PARTENERULUI EI: "RADU si-a parasit familia pentru o..."

Dana Rogoz s-a casatorit cu sufletului ei pereche, Radu Dragomir, in vara anului 2012. Viata Danei a devenit una implinita in momentul in care l-a adus pe lume pe Vlad, baietelul ei. In ciuda faptului ca intre cei doi este o diferenta de varsta destul de mare (18 ani), Dana si Radu se inteleg de minune si sunt mai indragostiti ca niciodata.

Recent, linistea celor doi a fost tulburata, asta dupa ce fost sotie a lui Radu, actrita Ozana Oancea, a adus o serie de acuzatii dure la adresa celor doi: „E destinul lui  de acum încolo, e un om care şi-a părăsit familia pentru o extraopţiune. E problema lui, până la urmă, cum se împacă cu statutul lui de om care a plecat din casă către o femeie foarte tânără! Cred că m-ar fi durut mult mai tare dacă femeia pentru care a plecat el de lângă noi ar fi fost cineva care să-mi semene în vreun fel, cu care să mă pot compara în vreun fel, din punct de vedere al vârstei, al mediului…”

„Dar el a plecat către cu totul şi cu totul altceva, deci mi se pare mai simplu de acceptat. Nu am putut gândi lucrurile în ideea că a fost o insuficienţă mică intre noi, nu am putut spune că, dacă m-aş fi străduit un pic, aş fi putut să evit asta. Ce şi-a dorit el a fost cu totul altă viaţă. Deci, repet, am acceptat, nu am suferit foarte tare pentru acest abandon, m-a costat mult şi mă costă în continuare, dar nu simt gelozie” , a declarat fosta sotie a lui Radu Dragomir, conform Cancan.ro.

Ozana Oancea si Radu Dragomir aveau un copil, in varsta de 12 ani, pe Barbu, insa au divortat dupa 17 ani de casnicie, iar regizorul a ales sa se insoare cu Dana Rogoz, in 2012, in cadrul unei ceremonii fastuoase, la Palatul Mogosoaia.

   

 

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply