evzmonden.ro Web analytics

CE COMOARĂ are acasă Dan Capatos! Cine este FEMEIA SUPERBĂ alături de care realizatorul stă de 16 ani

CE COMOARĂ are acasă Dan Capatos! Cine este FEMEIA SUPERBĂ alături de care realizatorul stă de 16 ani
CE COMOARĂ are acasă Dan Capatos! Cine este FEMEIA SUPERBĂ alături de care realizatorul stă de 16 ani

Dan Capatos a trecut de curând printr-un moment de cumpănă alături de tatăl său. Asta l-a făcut să se gândească la lucrurile cu adevărat importante şi a mărturisi în emisiunea „Dincolo de aparențe” că legătura părinților lui este un model pentru el. „La ai mei am văzut 46 de ani de căsnicie fericită. La mine deocamdată sunt, oficial, 11, neoficial, 16. Dacă o fi să-i egalez, bine, dacă nu, iarăși bine”, declară realizatorul emisiunii „Un show păcătos”.

capatos2_06

Problemele de sănătate pe care le-a avut tatăl lui de curând l-au făcut să-și dea seama cât de important este că el a putut fi alături de părintele lui și l-a susținut din toate punctele de vedere, așa că își dorește ca atunci când va fi în vârstă să aibă parte de același sprijin de la fiul său, acum în vârstă de cinci ani, a spus realizatorul Antenei 1 în emisiunea de sâmbătă, de la 13.00, „Dincolo de aparențe”

Dan își va aminti o mulțime de năzbâtii pe care le-a făcut în copilărie, dar spune că nu a fost un copil problemă, pentru că nu și-a mințit niciodată părinții și relația lor a fost întotdeauna bazată pe încredere. „Acum ne protejăm copiii mai mult decât e cazul”, crede invitatul Florentinei Fântânaru.

Dan a povestit un moment în care a înțeles exact ce înseamnă să îți fie frică de moarte. Se pregătea să plece la o petrecere, i s-a făcut rău și, pentru că se știe hipertensiv, a sunat-o pe soția lui și a rugat-o să cheme salvarea. El și-a luat apoi tensiunea, iar ce a urmat l-a speriat cu adevărat. „Când am văzut că am 23 cu 17 am intrat în panică, am crezut că mor”, povestește el. A avut prezența de spirit de a ieși din casă, pentru că era singur, și, în cele din urmă, a ajuns și la Urgențe.

dan capatos si sotia

Toată lumea îl cunoaște pe Dan Capatos, dar foarte putini sunt cei care stiu cum arata si cine este sotia prezentatorului emisiunii “Un show pacatos”. Numele soției lui Capatos este Monica Andrei Capatos, de profesie jurnalista. Cei doi s-au cunoscut in anul 2000, insa, de-a lungul timpului, au fost vazuti foarte rar impreuna la evenimente mondene.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

[wysija_form id="7"]